De beste tips

Bedwantsen Bestrijden

#1. Borax tegen Bedwantsen

Een ouderwetse truc om bedwantsen te bestrijden, is door een beetje borax rond de randen van je bedframe of andere plekken waar je denkt dat bedwantsen zich verstoppen, te strooien.

Bedwantsen lopen over de borax en raken hierdoor beschadigd, waardoor ze uitdrogen en sterven. Het is een eenvoudige manier om van deze vervelende beestjes af te komen, maar zorg ervoor dat niemand de borax inslikt, want dat kan schadelijk zijn.

Bedwantsen Bestrijden

#2. Stoom ze uit hun holletjes

Als je een stoommachine hebt, dan kun je alle hoekjes en gaatjes in de ruimte afgaan met hete stoom. Dit doodt de diertjes en eitjes, 

Bedwantsen Bestrijden

#3. Toch wel ongedierte bestrijding

Wat ik altijd doe, is professionele hulp zoeken! Als bedwantsen hardnekkig zijn, bel ik een ongediertebestrijdingsbedrijf om ze effectief te laten verwijderen. Het is belangrijk om niet zelf met chemische middelen te experimenteren.

Bedwantsen zijn kleine, bloedzuigende parasieten die zich voeden met het bloed van mensen en soms dieren. Ze zijn plat en ovaal van vorm, en hebben de neiging zich te verstoppen in bedden, meubels en scheuren in muren. Bedwantsen-beten kunnen jeuk en huidirritatie veroorzaken. Ze zijn hardnekkig en moeilijk te bestrijden, wat ze tot een vervelend ongedierte maakt. Hygiëne heeft geen invloed op het voorkomen van bedwantsen, aangezien ze vooral geïnteresseerd zijn in bloed en niet in vuil. Het is belangrijk om professionele bestrijdingsmethoden te gebruiken om van bedwantsen af te komen.