De beste tips

Schokjes voorkomen

#1. Plakband tegen schok

Als je iets aanraakt met een vinger, dan lijkt het net of je een schokje krijgt! Dit kan komen door: Te veel gebruik maken van elektronische apparaten. of vaak dezelfde beweging doen met de vingers, om dit weg te laten gaan: Vul een bak met water. (ongeveer. 39¼Graden celcius) Laat het even afkoelen, intussen doe je plakband om de vinger, en week de vinger in het bakje water. Binnen 30 Minuten is de overbelasting weg! Veel succes
Schokjes voorkomen

#2. Leren zolen tegen schokken

Ik krijg nog wel eens schokjes van bepaalde voorwerpen en soms zelfs mensen. Schokjes voorkomen vind ik dan ook een stuk fijner. Bij mij helpt het om schoenen te dragen met leren zolen. Ik voorkom dan dat ik eventueel meer schokjes zal kunnen gaan krijgen. Met andere zolen krijg ik een heel stuk sneller verschillende schokjes.
Schokjes voorkomen

#3. Katoen om schokjes te voorkomen

Iedereen kent het wel om ergens aan te zitten en dan een schok te krijgen. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door statische energie. Dit is niet erg prettig om last van te hebben. Door katoen te dragen, is het echter mogelijk om deze schokjes te voorkomen. Dit kan dan ook erg handig zijn om gebruik van te maken. Katoen is kleding die voorkomt dat de kleding zelf statisch geladen wordt. Hierom wordt de kleding ook niet ontladen door middel van schokjes. Dit is dan ook de beste manier om schokjes te voorkomen.