De beste tips

Schone nagels

#1. Schone nagels met groene zeep

Van te voren onder uw nagels en langs de nagelriemen flink wat groene zeep drukken, na het tuinieren weer schone nagels.
Schone nagels

#2. Schone nagels door groene zeep

Groene zeep werkt voor heel veel verschillende dingen. Zo gebruik ik het regelmatig om een hele hoop mee schoon te maken. Groene zeep is er handig, zo ook voor je nagels. Je nagels echt vies hebben, is nooit fijn. Je kan ze dan ook maar beter zo goed mogelijk schoon houden. De truc is om dit op de juiste manier met groene zeep te doen. Groene zeep kun je onder je nagels doen en op je nagelriemen. Als je dit doet kun je het er onder de douche allemaal af gaan wassen. Dit houdt in dat als je onder de douche weg komt, dat al het vuil wat onder en op je nagels zat weg is.
Schone nagels

#3. Schone nagels met een spons

Ik vind het persoonlijk een erg lelijk aanzicht als mijn nagels niet schoon zijn. Ik wil dit dan ook altijd zo snel mogelijk schoon maken. Ik doe dat met een spons. Door een spons onder mijn nagels door te halen, worden alle vuile dingen door de spons mee genomen. Ik hoef dan niet bang te zijn dat het pijn doet, want ik gebruik gewoon een lekker zachte spons. Dat is de beste optie die je hebt als je niet zo van de nagel producten bent.