Populaire tips

Ingegroeide nagel

Losse schoenen om ingegroeide nagels te voorkomen

Veel mensen hebben bij hun tenen last van ingegroeide nagels. Dit kan erg vervelend zijn om last van te hebben. Gelukkig is het redelijk makkelijk om dit te voorkomen. Dit komt omdat de voornaamste oorzaak van ingegroeide nagels te kleine schoenen zijn. Hierdoor probeert je nagel in je voet te groeien in plaats van naar buiten. Dit wil je zo veel mogelijk voorkomen. Hierom is het belangrijk om schoenen te hebben die je ook goed past.
Gespleten nagels

Bio Seleen + Zink

Mijn tip is Bio Seleen+Zink! Mijn nagels braken altijd af. Slik het nu twee maanden en naast vele andere voordelen zijn mijn nagels nu sterk. Ook extra nagelak om ze te verstevigen hoeft niet meer.
Nagelverzorging

Citroensap en melk

Om je nagels sterk schoon en glanzend te krijgen. Moet je er eerst wat citroensap over de nagels heen wrijven en even later intrekken ( laat het sap niet drogen). Stop je nagels (vingertoppen) daarna in een beker met lauw/warme melk. Hou je vingertoppen een minuutje ofzo in de beker. En droog ze daarna af! en zie daar, prachtige witte nagels met een gezonde glans!!!
Nagelverzorging

Stevigere nagels met olijfolie

Steek de nagels een poosje in olijfolie. Ze worden zo steviger en breken minder snel af.