De beste tips

Stofzuiger stinkt

#1. Parfum of deo geven lekkere geur

Pak een wattenschijfje spuit er parfum of deo op, doe die in de stofzuigerzak en je huis ruikt heerlijk na het stofzuigen. (crystals wasverzachter van silan werkt ook goed).
Stofzuiger stinkt

#2. Parfum voor lekker ruikende stofzuiger

Ipv dure stofzuigersticks te kopen, neem een goedkoop geurtje, spray dit op een tissue of wattenbolletje en zuig dit op, geeft hetzelfde frisse effect. 

Ook las ik op beste stofzuigers dat het probleem ook kan zitten in een verzadigde stofzuigerfilter. 

Stofzuiger stinkt

#3. Stofzuiger uitspuiten met compressor

Zuigt uw stofzuiger wat minder sterk? Even met de compressor de stofzuiger uispuiten. Stof vliegt eruit!
Bekijk 15 andere tips

De nieuwste tips

Stofzuiger stinkt

speculaaskruiden opzuigen

Hier ben ik achter gekomen toen mijn koekkruiden - potje kapot viel. Het overtreft zelfs  de hondenlucht uit de stofzuiger 

Stofzuiger stinkt

Zakloze stofzuiger

Zelf heb ik gelukkig een zakloze stofzuiger.  En huisdieren.  En kids... Leeg hem minimaal 2 x per dag dus elke keer wat opzuigen is niet zo duurzaam dan. 

Ik doe wat korrels van Lenor onder de filter. Of andere geurbooster korrels. En die vervangen als je de filter uitklopt. 

ook wel eens parfum op gespoten maar dat werkt niet zo lang. 

Stofzuiger stinkt

Waspoeder opzuigen als de stofzuiger stinkt

Iets wat veel mensen doen die een muffig ruikende stofzuiger hebben, is het opzuigen van waspoeder. Ja, je hoort het goed. Waspoeder werkt niet alleen goed in de wasmachine, maar een klein beetje in de stofzuiger heeft ook een verfrissende werking. Je moet dit wel consequent eens in de zoveel tijd doen, omdat de werking na enkele keren stofzuigen snel verdwijnt.

Nog 15 andere tips

Stofzuiger stinkt

Stofzuigen met geurolie

In plaats van die staafjes op te zuigen doe ik wat geurolie op de filter van de zuiger. Helpt heel goed en het is jouw eigen geur.
Stofzuiger stinkt

Kruidenthee opzuigen

Zuig een desertlepel droge kruidenthee blaadjes op bij gebruik van een nieuwe stofzak en je huis ruikt lekker fris op een natuurlijke manier.
Stofzuiger stinkt

Waspoeder in stofzuiger voor frisse geur

Als de stofzuiger niet zo fris meer ruikt tijdens het stofzuigen, zuig dan gewoon een kleine hoeveelheid waspoeder op en het ruikt heerlijk tijdens het stofzuigen.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Stofzuiger stinkt

Waspoeder voor frisse geur

Zuig waspoeder op en u stofzuiger ruikt lekker fris.
Stofzuiger stinkt

Stofzuigen met beetje waspoeder

Voor je gaat stofzuigen moet je een beetje was poeder opzuigen als je dan veder gaat met zuigen ruikt het lekkerder in de kamer.
Stofzuiger stinkt

Parfum in stofzuiger

Ik doe altijd voordat ik ga stofzuigen 1 druk op een goedkoop parfumflesje in de stofzuigerzak, het hele huis ruikt dan weer lekker fris. Is goedkoper dan van die zakjes die zo stinken.
Stofzuiger stinkt

Waspoeder als stofzuiger verfrisser

Tegenwoordig kun je speciale stofzuiger-verfrissers kopen, maar wat net zo goed werkt en stukken goedkoper is, is om een handje waspoeder op te zuigen. Wekenlang zal je huisje lekker ruiken telkens als je gestofzuigd hebt.
Stofzuiger stinkt

Wc papier met geurolie

Ik doe altijd een stukje wc papier met hier op 2 druppels geur-olie erop in de zak, geen stank maar heerlijke aroma tijdens het zuigen . het huis ruikt heerlijk fris naar het geurtje wat je zel vwil
Stofzuiger stinkt

Zuig waspoeder op

Stofzuigers kunnen soms nare geuren verspreiden als u ze gebruikt. Zuig daarom eerst, als u de stofzak net vervangen heeft, een beetje waspoeder op en u zult zien dat de stofzuiger voortaan een heerlijke schone geur achterlaat na gebruik.
Stofzuiger stinkt

Waspoeder geeft lekkere geur

Tijdens het stofzuigen ruikt het heerlijk in huis als u (als er net een nieuwe zak in zit) een half schepje waspoeder opzuigt. Ideaal voor mensen met dieren.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Stofzuiger stinkt

Waspoeder in stofzuiger

Ik doe in elke nieuwe stofzuigerzak een halve doseerbak waspoeder. Hierdoor bespaar je een hoop geld (die "echte" geurzakjes zijn vrij prijzig) en heb je elke keer na het stofzuigen een lekkere frisse geur in huis!!!
Stofzuiger stinkt

Waspoeder stofzuigen

Vul je stofzuiger met een eetlepel waspoeder in de stof zak je kamer ruikt heerlijk na het stofzuigen.
Stofzuiger stinkt

Waspoeder helpt tegen stinkende stofzuiger

Zuig een beetje waspoeder op als u last heeft van een stinkende stofzuiger.
Stofzuiger stinkt

Waspoeder opzuigen

Strooi wat waspoeder op de vloer en zuig dat op dan verspreidt de stofzuiger weer een heerlijk frisse geur.
Stofzuiger stinkt

Muffe geur van de stofzuiger

De stofzuiger geeft vaak een muffe geur af. Dit kun je heel makkelijk verhelpen door voor je gaat stofzuigen even een beetje waspoeder op te zuigen. De frisse geur wordt vervolgens door heel je huis verspreid.