De beste tips

Telefoon in water

#1. Natte telefoon in rijst leggen

Twee weken in bakje met ongekookte rijst leggen
Telefoon in water

#2. De telefoon is nat geworden

Een telefoon kan spat waterdicht zijn, maar bijna geen enkele telefoon is helemaal waterdicht. De tip die ik een keer gelezen heb is de telefoon in rijst leggen. Gelukkig heeft dit wel eens bij mij geholpen. Ik laat mijn telefoon dan 1 tot 2 dagen in de rijst liggen. De rijst neemt al het water op. Uiteindelijk is de telefoon dan helemaal droog en doet hij het weer. Ik hoef dan geen nieuwe telefoon te gaan kopen gelukkig.
Telefoon in water

#3. Telefoon uit elkaar halen na in het water gevallen

Op het moment dat je telefoon in het water is gevallen, is het natuurlijk belangrijk om deze zo snel mogelijk te redden. Na de telefoon uit het water te halen, is het mogelijk om deze droog te maken met een handdoek. Echter is dit meestal niet voldoende. Hierom is het verstandig om zo snel mogelijk de batterij, de SIM-kaart en de SD-kaart uit je telefoon te halen. Hierdoor is het mogelijk om de rest te laten drogen. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je telefoon het ook weer kan gaan doen.

De nieuwste tips

Telefoon in water

kans op redden van de smartphone

Gebruik geen rijst! dit maakt het alleen erger. Gooi wat van die korrelzakjes die je krijgt bij schoenen in een bakje met de telefoon die nat is. Wel ffe natuurlijk die telefoon droog maken met theedoek je weet het toch 🤯 en dan 48 uurtjes wachten en dan de telefoon weer aanzetten. hopelijk werkt ie weer