De beste tips

Water in oor

#1. Hinkelend krijg je vastzittend water uit je oor

Al een tijd lang last van water in uw oor? Deze tip helpt u direct van het water af! Het klinkt idioot, maar werkt echt: Draai uw hoofd zo, dat het oor met water erin naar beneden wijst. Trek uw oorlel voorzichtig wat omlaag en hinkel vervolgens op één been. Het maakt niet uit welk been. Ga hiermee door tot u het water uit uw oor voelt lopen. Werkt geheid!
Water in oor

#2. Water in oor er uithalen door te liggen

Ik vind water in mijn oor hebben echt heel erg vervelend. Ik wil dit ook altijd zo snel mogelijk weer uit mijn oor hebben. Ik had er alleen geen trucje voor. Daarom ben ik maar even op onderzoek uit gegaan, hoe ik het water uit mijn oor kan krijgen. Ik ben er dus achter gekomen dat het gewoon al helpt om te gaan liggen. Als je gaat liggen op je kussen, stroomt het water er vanzelf uit. Vaak voelt er als nog er iets knapt in je oor en daarna heb je helemaal geen water meer in je oor zitten. Dat is ideaal.
Water in oor

#3. Op je oor liggen om water eruit te krijgen

Deze truc gebruik ik altijd. Als je water in je oor hebt ga dan even op bed/bank liggen, en ga met je oor waar water in zit op je kussen of matras liggen en blijf liggen tot dat het open knapt.

De nieuwste tips

Water in oor

Fohn

Bij water in je oor de föhn op koelere stand in je oor föhnen. Het water verdampt. Kijk uit dat je niet heet zet want dat doet zeer aan je huid.

Water in oor

slaap niet op de kant van het water oor

als je water in je oor hebt dat is natuurlijk niet zo leuk dus probeer je hooft te schudden en te schudden en als het eruit is dan kan het wel eens warm zijn dus hopelijk werkt dit