De beste tips

Transpiratie

#1. Citroensap en talkpoeder voorkomen transpiratie

Vooral in de zomer heb ik hier last van, zonder iets te doen liep het zweet zo langs mijn zij naar beneden. 
Als je nu voordat je je oksels scheert even insmeert met citroensap en 10 minuten laat intrekken en na het scheren wat talk poeder erop,dat helpt bij mij.

Transpiratie

#2. Odorex Extra Dry

Met name in de zomer heb ik veel last van transpiratie onder de oksels. Ik draag graag strakke shirtjes, dus grote kringen zit ik niet op te wachten. Nou ik heb het gevonden hoor: ODOREX EXTRA DRY heet het en gewoon bij de drogist te koop voor een paar euro. 's morgens en 's avonds je oksels wassen met zeep en daarna dep je er wat odorex op.....ik doe het ongeveer 1 keer in de 2 weken...dus 1 behandeling en ik ben 2 weken kurkdroog!!! wel doen wat de verpakking zegt..als je het gewoon overdag doet helpt het niet.
Transpiratie

#3. Smeer huid in met uien en citroensap

Last van transpiratie? Smeer je huid in met gepureerde uien en citroensap. Spoel na 10 minuten alles af. Na een paar keer herhalen is de transpiratiegeur verdwenen.

De nieuwste tips

Transpiratie

Deodorant Sebamed

Veel zweten zonder dat je iets doet?? Gebruik de deodorant sebamed, werkt heel erg goed. Na een week of twee merk je al verschil. dan transpireer je weer zoals het "normaal" hoort.