De beste tips

Overmatig zweten

#1. Syneo 5 helpt bij overmatig zweten

Vele jaren heb ik last gehad van overmatige transpiratie. Vele middeltjes geprobeerd, o.a. Odorex en een middeltje van de huisarts, maar niets hielp. Zelfs washandjes in shirtjes geplakt, om er voor te zorgen dat niemand de natte plekken zag... Maar heb nu HET middel gevonden. Het heet SYNEO 5 en is te bestellen via de drogist. Eens per week spuit je voor het slapen gaan 3x onder elke oksel en je blijft de hele week droog en geur vrij! Een flesje kost 19 euro, maar je doet er bijna 3 kwart jaar mee en je hoeft geen deodorant meer te gebruiken! Tevens ook geschikt voor zweetvoeten.
Overmatig zweten

#2. Uiercreme verhelpt overmatig zweten

Was eerst je oksels met water en zeep, afdrogen en daarna insmeren met uiercreme, geen uierzalf.Even in laten trekken. Er zit een stofje in wat het tranpireren tegengaat. Helpt bij mij al jaren perfekt!
Overmatig zweten

#3. Overmatig hoofdzweten

Breng wat "Eau de cologne" (Verkrijgbaar bij de apotheek) Op je voorhoofd, stopt hoofdzweten en eventueel hoofdpijn. Stinkt wel.

De nieuwste tips

Overmatig zweten

Overmatig zweten verhelpen met sudocreme

Sudocrem gebruik ik om mijn oksels zweet vrij te houden. Ik vind zweten dus echt niet fijn. Ik ben iemand die overmatig zweet. Ik gebruik dan sudocreme onder mijn oksels. Als ik die crème gebruik, merk ik direct een heel groot verschil. Het is namelijk niet zo dat dit met deo ook zo bij mij werkt. Deo is juist iets wat bij mij helemaal niet goed werkt.

Overmatig zweten

Zweten

Ik gebruik sudocreme om mijn oksels droog en geurloos tehouden.
Overmatig zweten

Zweten voorkomen

Wat bij mij helpt tegen zweten is Oderex ( of ander soortgelijk merk) deppen op de oksel. na een paar keer gebruiken Al resultaat. Te koop bij drogist. In lotion vorm aan brengen op wattenschijfje en deppen maar!! Let op wel goed laten drogen anders krijg je vlekken in je kleding