Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Om onkruid en grassen tussen de tegels te verwijderen kan een oude verfkrabber nog heel goed van pas komen. Want door de punt van de driehoeksvorm, word het onkruid aan weerzijden tussen de tegels verwijderd. Handig en snel.

1 0


Als je onkruid van tussen uw tegels wil verwijderen, gebruik dan aub GEEN zout, maar koop een onkruidverdelger! Deze werkt enkel in op het onkruid en word onmiddelijk geneutraliseerd wanneer die in aanraking komt met de (zure) aarde. Zout daarentegen komt in grondwater terecht en duurt jaren vooraleer het volledig afgebroken is!

1 0


Soda met groenezeep, vier eetlepels van beide op een emmer water opkloppen in heet water maakt dat de tegels in de tuin schoon worden. Ook goed voor houten tuin meubels.

0 0


Onkruid tussen de tegels: Strooi er flink wat zout op als u weet dat het gaat regenen en het onkruid verbrandt hierdoor.

0 0


Groen geworden bestrating krijg je eenvoudig weg door er gewone witte azijn op te doen u hoeft verder niets te doen.

0 0


Als er tussen de stenen onkruid groeit dan moet je met een oud aardappel mesje gewoon zeg maar scrapen tussen de tegels en u zal zien dat het er mooi uitgaat zien ze komen wel terug maar dan doet u het nog een keer.

0 0


Groene aanslag op de tegels/bestrating verdwijnen door as van de kachel/openhaard er op te strooien.

0 0


U kunt uw straten schoon maken met warm water met soda, spiritus en groene zeep.

Richard
0 0


Het groen tussen tegels uitpeuteren is een rotwerkje. Meng een liter goedkope azijn met enkele kneepjes afwasmiddel en giet dit tussen de tegels. Spuiten kan natuurlijk ook. Na een dag zie je het mos en onkruid bruin worden en kun je het makkelijk verwijderen. Nog beter voor je rug ook!

Dominique Dahmen
0 0


Tuintegels of tuinstoelen of wat er maar groen is aangeslagen door het weer schoon maken op 1 emmer water 3 volle eetlepels vloerbare groenezeep en 5 eetlepels soda in heet water op lossen alle aanslag in de tuin gaat er mee weg.

Rosa Blom
0 0


Doe in een emmer warm water en gewoon afwasmiddel. Gooi dit over de tegels strooi er zand overheen en schrobben maar en weg is de groene aanslag.

Maureen
0 0