Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Koperpoets op een doek

Is het whiteboard vies en met een wisser niet schoon te krijgen doe dan een beetje koperpoets op een doek en maak daar het whiteboard mee schoon. Dit helpt ook als je per ongeluk met een watervaste stift erop geschreven hebt.

Ans
2 0






Spuit deodorant en poets daarna

Is uw whiteboard vies van de stift, en krijgt u het niet meer schoon? Spuit dan deoderant op de bord en poets het daarna met een tissue in cirkelende bewegingen het eraf.

1 0






Nagellakremover gebruiken

Om vlekken schoon te maken op een whiteboard, kun je nagellakremover gebruiken. Echter, als je bijvoorbeeld lijnen of strepen op je whiteboard hebt, van het whiteboard zelf, verdwijnen deze ook.

Samantha Bos
1 0






Overschrijf de vlekken

Op whiteboerd geschreven met verkeerde stift (watervaste marker)? Eroverheen schrijven met echte whiteboardstiften en dan uitvegen.

0 0






Whiteboard schoonmaken met ruitencleaner

Bij permanent stift op whiteboard, spray ruitencleaner op het bord. Laat het even inwerken, daarna met een spons erover heen schuren. Dan zie je dat het loslaat. Vervolgens met een droge doek erover heen, beetje boenen en je whiteboard is weer WIT!

0 1






Microvezeldoekjes

Het whiteboard wordt snel en goedkoop schoon met een microvezeldoekje. Als het whiteboard erg vies is, maak het doekje nat met water. Werkt veel beter dan bijgeleverde weggooidoekjes en spray.

Wendie Koster
0 0






Glassex haalt viltstift weg

Met een permanent market op een whiteboard geschreven? Met glassex haal je het zo weg.

Kaatje
0 0






Wasbenzine maakt whiteboard schoon

Een vieze whiteboard krijg je weer schoon met wat wasbenzine op een (keukenrol) doekje, whiteboard wordt weer schoon. Niet meteen erop gaan schrijven, als het whiteboard nog nat is.

Deirdre65
0 0