De beste tips

Vlinders in de tuin

#1. Brandnetelstruik trekt vlinders aan

Heeft u een vlinderstruik in de tuin zet er onopvallend een brandnetelstruik bij vlinders leggen er eitjes in en u krijgt meer vlinders in de tuin.
Vlinders in de tuin

#2. Meer vlinders in de tuin

Voor meer vlinders in de tuin, kun je een brandnetelstruik neer zetten. Hier komen de vlinders op af en zullen ze eitjes in leggen. Uiteindelijk zal je dus veel meer vlinders in je tuin gaan krijgen. Dat is erg fijn als je zelf heel erg van vlinders houdt en je dan ze weet te verzorgen.
Vlinders in de tuin

#3. Vlinders in de tuin door beschutting

Wanneer je meer vlinders in je tuin wilt hebben. zal je ook meer beschutting in je tuin nodig hebben. Zonder de juiste beschutting, zullen er niet snel veel vlinders op je tuin af komen. Vlinders in de tuin is natuurlijk heel erg leuk, maar de vlinders moeten wel goed in je tuin kunnen leven. Dit doe je door ze goede beschutting te geven. Dit kan bijvoorbeeld door een vlinder huisje. Daar kunnen ze dan bijvoorbeeld uitrusten of misschien zelfs de eitjes leggen. Daardoor ga je rupsen krijgen en vanuit daar krijg je dan weer allerlei verschillende vlinders. Dat is een erg gezellig gezicht.