De beste tips

Winterhanden

Winterhanden: Rozemarijnolie

Al jarenlang last gehad van verschrikkelijke winterhanden. Tot ik een maand geleden bij de Erica top advies kreeg. Je handen insmeren met een mix van rozemarijnolie en sesamolie. (Kaneel, gember, kamille, steranijs schijnt ook te helpen.) Ik drink nu elke avond een kop kaneelthee (met echte kaneelstokjes) en smeer mijn handen goed in met de olie-mix. Na een weekje was alles helemaal verdwenen. Ik ben nog steeds verbaasd, maar super blij! (Wel bijhouden in de winter, anders komt het weer op)
Winterhanden

Appelazijn helpt tegen winterhanden

Ik heb al 6 jaar last van verschrikkelijke winterhanden, de hele winter door. Nu ben ik door toeval van mijn winterhanden af. Ik ben begonnen met het nemen van appelazijn (de troebele) om mijn lichaam te ontgiften, betere doorbloeding te krijgen en voor de gewrichten. En nu blijkt dus dat het een positief effect heeft op mijn winterhanden, ze zijn weg. 2 theelepels appelazijn in een sapje of water per dag nemen, dat is het!
Winterhanden

Uierzalf op de handen

Ik had altijd last van winterhanden totdat iemand me aanraadde er uierzalf op te smeren. Gewoon te koop bij de supermarkt en bij de drogist. Bij mij hielp het fantastisch. Merkte na een dag al duidelijk verschil.

De nieuwste tips

Winterhanden

Olie

Insmeren met olie en lang blijven wrijven
Winterhanden

Rauwe aardappel

Bij warme en jeukende winterhanden deze insmeren met rauwe aardappel, helpt direct.