Zet s 'avonds een diepbord water met een beetje afwasmiddel er in.
Zet er brandende drijfkaarsjes in.De vlooien komen in het donker naar het licht,door het afwasmiddel kunnen ze niet meer weg springen en verdrinken.

Anoniem

1 0

Login om een reactie te geven:Knoflook in welke vorm dan ook, is giftig voor honden en katten.
Het bevat de stoffen sulfoxide en disulfide, die de rode bloedcellen beschadigen.

Anoniem

1 0

Login om een reactie te geven:Als u hond toch toe is aan een flinke wasbeurt en u wilt gelijk de vlooien weg wassen en geen dure middelen gebruiken neem gewoone afwas middel en ze zitten dan dood in de vacht van uw hond even afspoelen en flink erbij schrobben en de vlooien zijn weg!!

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Met voorgaande tips ben je wel de vlooien in je tapijt kwijt, maar niet de eitjes. Die verwijder je door je tapijt met een borstel of doek en azijnwater te behandelen. De kapseltjes van de vlooieneieren lossen op door het zuur van de azijn.

Karen

0 0

Login om een reactie te geven:Nadat we alles hadden geprobeerd (tot spuiten bij de dierenarts aan toe) heb ik na een tip mijn hond ingesmeerd met gekookte (afgekoelde) azijn. Het stinkt als een os maar werkt als een trein! Een paar uurtjes in laten trekken, daarna met shampoo wassen en afspoelen met lauw water. Vlovrij! Je hond niet te vaak wassen i.v.m. het vetlaagje in zijn vacht. Geen dure Frontline enzo meer nodig!

Ramona Burggraaf

0 0

Login om een reactie te geven:Wanneer u 10 cm. vlooienband in de stofzuigerzak doet, krijgen deze vlooien geen kans meer na het zuigen van de vloerbedekking. Het nog nieuwe restand vlooienband in een stevige plastic zak luchtdicht bewaren, voor de volgende keer dat u het nodig hebt.

José

0 0

Login om een reactie te geven:Als je een huisdier hebt met vlooien dan kun je hem insmeren met gekneusde Hondsdrafblaadjes. Hondsraf wordt gebruikt door egels die er hun nest mee vullen zodat de jongen minder last hebben van de jeuk van de vlooien.

Jamme

0 0

Login om een reactie te geven:Als je geen vlooienmiddel wilt gebruiken kun je de kat of hond ook in het water zetten. Kop boven water houden. Na verloop van tijd zie je de vlooien naar de kop kruipen. Dan heel even het kopje onderduwen.De vlooien verdrinken. Bij mijn jonge kittens (die ik dus liever geen chemisch spul geef)heeft dit perfect gewerkt.Let op! eitjes worden zo niet vernietigd,dus als je er erg last van hebt zou ik gewoon een goed vlooienmiddel gebruiken.

Bianca

0 0

Login om een reactie te geven:Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Vraag een manege in uw buurt of u wat paardestro (mest) mee mag nemen en wrijf u hond/kat er mee in.
Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag. Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij uitscheidt.

Jose

0 0

Login om een reactie te geven:Heb je last van vlooien in uw vasttapijt. Neem een diep bord en giet er water en olie in (olijf of eenderwelke soort) Plaats dit op de grond met een lamp erbovenop. De vlooien springen in het bord en verdrinken. Ze worden aangetrokken door de glans.
Weg vlooien. Dirk

Dirk

0 0

Login om een reactie te geven:Varenbladeren onder kussen van honden of kattenmand helpt tegen vlooien. Ze hebben er een grote hekel aan. Ook voor in de auto heel makkelijk.

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Geef je hond iedere dag een stukje verse knoflook door zijn eten en er wil geen vlo meer bij hem komen.

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Heeft uw hond vlooien dan wassen met Head and Shoulders....weg vlooien

Anoniem

0 0

Login om een reactie te geven:Geef je honden en katten elke dag een knoflookdragee(roter)en je huisdieren hebben geen last van vlooien. Vlooien houden niet van knoflook en die zit wel in het bloed van je huisdier dit ruikt de vlooi maar wij niet. Goedkoper dan vlooienspul van de dierenarts en werkt perfect gebruik het zelf al jaren.

Regina

0 0

Login om een reactie te geven:Er staan diverse tips hier om je kat knoflook te geven. Niet doen, is puur vergif, zoals alle familie van de ui. Ik kam mijn katten met een vlooienkam en bakje met sopwater bij de hand, waarin de vlooien meteen verzuipen. En twee keer per jaar (in de rui) onder de kraan (zonder shampoos). Zijn ze meteen van veel loszittende haren af.

Heleen

0 0

Login om een reactie te geven:Geef de hond en kat af en toe een beetje knoflooksaus en de vlooien gaan weg en de vacht wordt er zacht en glanzend door.

Imca

0 0

Login om een reactie te geven:Iedereen die huisdieren heeft weet wat honden en katten vlooien zijn en hoe vervelend deze zijn wanneer men vloerbedekking heeft. Je krijgt ze niet weg. Dacht ik ook! Ik heb een zeer handige tip.
Motteballen ze hebben een hekel hier aan, verpulver de ballen en strooi dit langs de randen van de vloerbedekking of leg een aantal onder, het ruikt wel maar bent wel van de vlooien verlost. Ook als je met vakantie gaat leg door hele huis hier en daar motteballen (kamferbol) neer en u zult geen last hebben dat de vlooien u op de benen springen wanneer u weer thuis komt. Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt.

Angelique Weewer

0 0

Login om een reactie te geven:Als je merkt dat je huisdier vlooien heeft. Doe hem in badje met groene zeep. Hier gaan ze gelijk van dood. wel het huisdiertje goed na wassen met water. Natuurlijk kunt u hier mee ook je vloer schrobben. Zodat ze daar ook dood gaan. De eitjes worden niet gedood.

Marianne

0 0

Login om een reactie te geven:Als u een hond heeft met vlooien wil het wel eens helpen om hem met verdunde dreft te wassen, maximaal 1 keer per 3 maanden.

Het is overigens altijd aan te raden om hondenshampoo te verdunnen, goedkoper-gemakkelijker en beter uit te spoelen

Nills

0 0

Login om een reactie te geven:Geef uw hond elke ochtend een beker karnemelk te drinken, hij vindt het heerlijk, maar zijn huid is niet meer aantrekkelijk voor de vlooien. Echt het helpt, ik doe het nu een half jaar en de vlooienallergie van mijn hond is over, geen vlo meer te bekennen.

Flipje

0 0

Login om een reactie te geven: