De beste tips

Anale wratten

#1. Sudocrem gemixt met Borax brengt verlichting

Mix een halve- tot 1 theelepel sudocrem met borax op je handpalm, en vervolgens breng het aan op een stukje toiletpapier. Plaats het daarna op de anale wratten en laat het toiletpapier gedurende de nacht zitten. De condylomen kunnen niet tegen borax!

Anale wratten

#2. podofyllotoxine

Doe tweemaal per dag podofyllotoxine op de wratten, deze kan je kopen in creme vorm of vloeibaar.
Anale wratten

#3. Calendula zalf

In onze praktijk gebruiken wij altijd calendula zalf om anale wratten te behandelen. Breng een dun laagje calendula zalf aan op de wratten en bedek ze met een schoon verband.

Calendula staat bekend om zijn ontstekingsremmende en helende eigenschappen, en kan helpen bij het verminderen van ongemak en versnellen van het genezingsproces.

Raadpleeg echter altijd een medische professional voor een juiste diagnose en behandeling van anale wratten.

De nieuwste tips

Anale wratten

Genitale Wrat Zelf Verwijderen

Het verwijderen van genitale wratten dient te worden uitgevoerd onder toezicht van een medische professional.

Het is belangrijk om medisch advies te volgen en geen ouderwetse methoden te proberen in dit geval. Schaam je hier ook niet voor! Een huisarts komt dit iedere week wel een keer tegen.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.