Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Mijn tip om een frituurpan schoon te maken is inderdaad ook met een vaatwastablet en heet water, maar pas op met het aanzetten van de pan. Bij mij ging het element stuk. Alleen een tablet en heet/kokend water is al voldoende.

Patricia Linthorst
3 0


Vul de frituurpan met heet water en gooi er een vaatwas tablet in Ga naar bed en de volgende ochtend is alles weer blinkend.

Hoekstra S.
2 0


Om uw frituurpan weer helemaal glimmend te krijgen; Neem uw pedaalemmer (indien deze géén water door laat) Giet hier enkele liters kokend water in. Voeg hier biotex aan toe en laat alle onderdelen hierin een uurtje weken. Spoel alle onderdelen met heet water af en droog met een vezeldoekje na. Hardnekkige vlekken verwijderen met het zachte gedeelte van een schuursponsje...(of nog eventjes laten weken). Krijgt u een z.g.a.n. frietpanneke van!

Ko
2 0


Om een frituurpan zonder uitneembare binnenpan goed schoon te krijgen: vet eruit, pan schoonvegen met keukenpapier en dan water erin en een vaatwastablet. stekker erin en op 100 graden een kwartiertje laten pruttelen, daarna afspoelen en hij is weer als nieuw.

Sjan
1 0


Als de binnenpan leeg is, overige vet een beetje wegvegen met keukenrol, dan de pan vullen met gekookt water, een vaatwastablet erin, op de buitenkant zit ook altijd vet, en dat spuit je met een oven-/magnetronreiniger in, een nachtje weken, 's ochtends de buitenkant afspoelen, de binnen pan met een schuursponsje navegen, en schoon is de pan weer.

Nancy
1 0


Als je je friteuse wil schoon maken, kun je een vaatwastablet in de friteuse doen met water. Dat laat je ongeveer een half uur koken door het apparaat op de laagste stand.

Amanda Bos
1 0


Na het vet eruit gehaald te hebben en afgenomen met een keukenpapiertje water in de pan doen met soda erbij. De eerste keer is het nog niet blinkend schoon, maar door het regelmatig te herhalen tussen het bakken door wordt de pan heel erg schoon.

Astrid
1 0


Het schoonmaken van mijn frituurpan en mandje doe ik met biotex. Ik laat mijn pan met mandje een hele nacht weken in water met biotex. Even met de afwasborstel over het mandje en het mandje ziet er weer als nieuw uit en mijn pan is weer fris.

Natasha
1 0


Om een frituurpan gemakkelijk en goed schoon te krijgen moet je een vaatwastablet in water in de pan stoppen. Even goed doorverwarmen en hij weekt helemaal schoon!!

Annemiek
0 0


Water in de frituurpan doen, een afwasblokje wat in een afwasmachine gaat en laten koken.

Vervoort
0 1


Heeft u een rvs frieteuse en bakt u in zonnebloemolie stap dan over op arcide olie (pinda olie ) schoon maken is een makkie.Geen ingebrande olie.

Annie
0 0


Maak u frituurpan leeg en vul hem met water, schepje soda erbij en even 10 minuten laten koken. En uw pan is weer als nieuw!

Chantal
0 0