Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik verwijder kattenharen van kleding meubels en meer met een droog schuursponsje. Gewoon met de ruwe kant van het sponsje in 1 richting over de stof. Alle haren blijven aan het sponsje hangen.

4 5 7 0


Kattenhaar op de meubels? Trek een huishoudhandschoen aan en ga ermee over de meubels. Haar vliegt eraf en je zuigt het zo op. (denk eraan: Poes vindt het erg leuk en is in staat z`n eigen haar op te eten!!)

4 5 2 0


Als u huisdieren heeft, het is lastig haren op te stofzuigen, handig met rubber huishandschoenen de haren bij elkaar vrijven gaat veel sneller en alle haren zijn weg.

3 5 1 0


Kattenharen op stoffen bekleding is erg lastig, wrijf met een huishoudhandschoen er over heen en je veegt het zo in de stofzuiger!

3 5 1 0


Koop een rubberen borstel, nog geen 1 euro bij de action, en veeg de haren overal uit. Bank, kleed, kleding, gordijnen, deurmat etc.

3 5 1 0


Kattenharen: Je kunt ze verwijderen op bankstellen of tapijt met rubberen handschoenen. Ik heb zelf ook 3 katten en liggen regelmatig op de bank, het werkt perfect.

3 5 1 0


Rol een breed stuk plakband om uw hand met de plakrand naar boven. Dep over uw kleren/bekleding en weg zijn de haren!

3 5 1 0


Haren van huisdieren verwijder je makkelijk met een vochtige zeem over je bank etc te vegen. De haren blijven niet aan de zeem plakken dus als je hem spoelt in een emmer met water heb je weer een haarloze zeem.

3 5 1 0


Doe de kleding, dekens, mandomhulsel en dergelijke in de droger en zet hem op de stand luchten. Het komt er echt haarvrij uit.

3 5 1 0


Met een vochtig zeem erover heen gaan en de haren zijn weg.

3 5 1 0


Haren van de huisdieren blijven op pantalons zitten net voor je de deur uit wilt gaan. Het bekende tupperware lapje (potopener) over de pantalon halen en weg zijn de haren, dit kan ook gebruikt worden op alle stoffen bankstellen ed.

3 5 1 0


Met een droge raamwisser de bekleding van bank, stoelen en kleden afwissen.

3 5 1 0


Bij kledingwinkels e.d. zijn voor een paar euro kledingrollers te koop. Deze plakrollers zijn niet alleen uitermate handig voor kleding maar ook voor het dierenhaar op uw meubels. De bank is binnen een minuut haarvrij!

3 5 1 0


Je kunt lossen haren op bv. stoffen stoelen e.d. erg makkelijk weghalen met een rubberen raamwisser! daarna (of tijdens, indien nodig)wisser een of twee keer onder heet water afspoelen en weer klaar voor gebruik!

3 5 1 0


Ga met een vloertrekker over het tapijt, haren komen gemakkelijk los.

5 0 0


Heb jij honden, katten of andere dieren die vaak haren verliezen? Dan kun je hele goede kleding rollers bij de action kopen voor een paar cent. En als je dat niet kan of wil kopen pak plakband/ tapijtplakband en dep het op de haren en je bent haar vrij.

5 0 0


Maak je handen vochtig, ga dan over het stuk wat onder het haar zit en je veegt het erzo af, of pak een vochtige doek.

5 0 0


Pak een trekker en ga daarmee met kleine halen over het vloerkleed niet aaien maar hard drukken, werkt niet bij hoogpolig tapijt! Je zult zien dat je de meeste haren er uit haalt en de rest kan je met de stofzuiger verwijderen, zo heb je jou vloerkleed bijna als nieuw! Als het mooi weer is kan je buiten het tapijt schoonmaken met tapijt reiniger en met de trekker het meeste water er uit halen zorg wel dat je het tapijt dan ergens ophangen kan anders droogt het niet goed (let op is zwaar).

5 0 0


Om hondenharen van een kortharig tapijt te verwijderen. Men neme een raamwisser, maak het rubber een beetje nat en trek de wisser over het tapijt.

5 0 0


Kattenhaar kun je gemakelijk verwijderen met originele Crocs (schoenen). Schraap met de Croc over een oppervlakte en de haren zijn binnen no-time weg!

5 0 0