Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hondengeur verwijderen

Hoe kom je van de stinkende hondengeur af?

Als een huis naar honden ruikt is het vaak voor de eigen bewoners niet zo erg. Maar bezoekers zal het zeker opvallen. Er zijn verschillende methodes van Oma Weet Raad die deze vervelende hardnekkige hondengeurtjes goed kunnen aanpakken.

Wasmiddel laat hondengeur verdwijnen

Strooi wasmiddel (poeder) over het kleed. Laat het een uurtje liggen. Met de stofzuiger het poeder opzuigen. Uw kleed ruikt weer heerlijk fris

Patricia
Tip #5565


Hondenlucht verwijderen

Zelf wen je wel aan de geur van een hond, maar voor bezoekers kan het een sterke geur zijn! Oma gaf mij vroeger altijd de tip dat je de oren van hond ook grondig moet wassen! En de spullen waar de hond vaak op ligt ( die oude leren bank bijvoorbeeld ) die moet je weggooien of grondig wassen wil je van die hondengeur afkomen.

JanetteB
Tip #16791


Hondengeur verwijderen: Bloemen?

Je moet allereerst je hond goed borstelen als je van de geur af wilt. Dit omdat de vacht langzaam aan gaat stinken. Ook moet je gewoonweg de woonkamer voorzien van wat andere lekkere geurtjes. Denk aan bloemen! Wie is daar niet dol op.

Keesje
Tip #16792


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen