Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stank uit kleding verwijderen met azijn

Geurtjes in je kleding die er niet zo makkelijk uit willen? Zet ze in een emmer koud water met een flinke scheut azijn. Nachtje laten weken en dan in de wasmachine.

3 1


Stinkende kleding opfrissen in wasdroger

Kleding, die gedragen is op een feestje en stinkt naar de rook is weer snel op te frissen door deze zo'n 10 minuten in een wasdroger (met een slang naar buiten) te stoppen.

2 0


Kleding voor het eerst wassen

Nieuwe kleding gekocht? zet het VOOR DE 1e KEER WASSEN een hele nacht in koud water. Zo voorkomt u krimpen en kleur afgeven!

Remas
2 0


Donkere kleding wassen met schoonmaakazijn

Donkere kleding kan heel goed in de wasmachinebakje met een scheutje schoonmaakazijn de kleding blijft heel mooi en het is nog goedkoper en ook heel goed voor de kalk voor de wasmachine

Jeannietta
2 1


Donkere kleding voor het eerst wassen

Voor de eerste keer nieuwe donkere kleding wassen? Leg het eerst een nachtje in koud water MET AZIJN (houdt de kleur beter vast in het textiel). Daarna ook nog regelmatig wassen met azijn en het blijft donker!

Patricia Linthorst
2 1