Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Matras schoonmaken

Als je urine of andere vlekken uit het matras wilt halen, wat kan je dan het beste doen?

Oma weet wel raad met het weg halen van vlekken uit het matras. Of het nou urinevlekken zijn of andere vlekken. Lees alles over de ouderwetse wondermiddeltjes.

Met soda je matras schoon

Schut over je matras 1 zak soda en verdeel het helemaal zodat alles bedekt is met soda (1 zak voor een 2 pers bed)laat dit ongeveer 4 uur liggen. dan alles van het matras opzuigen, en je matras is weer heerlijk fris en al het vocht is eruit. Soda neemt vocht op.

Marian
Tip #1442


Let op met je stofzuiger

Kijk wel uit als je soda gebruik op je matras want het neemt wel vocht op en het wordt ook fris dat is waar, maar je stofzuiger kan het niet aan want die gaat op den duur stuk of fikt helemaal van binnen uit, en dan is je matras wel schoon maar je stofzuiger is stuk.

Corina
Tip #2930


Matras keren tegen ligkuilen

Eens in de 2 weken het matras keren voorkomt ligkuilen! Strooi 1x per maand royaal fijne soda op uw matras, dit trekt alle vocht en vuil uit uw matras!!! (de soda korrels worden kline brokjes) Daarna opzuigen en alles ruikt weer heerlijk fris!!

Hen
Tip #4097


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen