De beste tips

Droge ellebogen

#1. Vier tips voor ruwe ellebogen

RUWE ELLEBOGEN? ZO KOM JE ER VANAF! Vier tips voor ruwe ellebogen: VASELINE EN EEN OUDE SOK Smeer voordat je gaat slapen je ellebogen in met flink wat vaseline. Knip vervolgens de tenen van een paar oude sokken en trek deze over je ellebogen. Je zult zien dat jouw ruwe ellebogen de volgende morgen als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Doe dit alleen niet te vaak in verband met verstopte poriën. BANANEN Het klinkt misschien een beetje gek, maar een bananenschil is een wondermiddel voor ruwe ellebogen. Wrijf met de binnenkant van de schil, die zit namelijk vol met vitamine C, over je ellebogen. Hierdoor versnelt het herstellingsproces en dit zorgt voor een gladde huid. SMEREN Smeer vaseline op je ellebogen en ga daarna onder een warme douche. Door de warmte trekt de vaseline in je huid. SCRUBBEN Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en schilfers. Aangezien de huid rondom de ellebogen vrij dik is, mag je best gaan voor een scrub met een grove korrel. Smeer daarna in met een lekkere creme.
Droge ellebogen

#2. Ruwe ellebogen insmeren met citroensap

Ruwe en roodgeworden ellebogen na het wassen inwrijven met citroensap, laten drogen en dan wat crème erop. Ook de schil van de avocado maakt ruwe ellebogen weer zacht.

Droge ellebogen

#3. Droge ellebogen insmeren met bakvet

Droge ellebogen insmeren met beetje bakvet, inpakken met bijv. een afgeknipte sok. En er een nachtje mee slapen. Lijkt heel vies, maar het is zeer effectief.