Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier

Neem elke dag een tabletje rutine in. (te halen bij De Tuinen of reformzaak). Na enkele dagen ben je van je aambeien af!

4 5 3 0


Zelf vreselijk veel last gehad met ondraaglijke pijn vanaf de ontlasting tot wel 7 uur erna dus ik weet waar ik over praat. Rooscicee laxo, een halve fles per dag. Daarnaast iedere dag een bakje youghurt met lijnzaad. En 2 of 3x daags een smeren met sudocrem. Na een week zijn de klachten echt stukken minder. En in het begin voor de ontlasting een Ibuprofen 400 slikken, zwakt zeker de pijn of. Later is die Ibuprofen niet meer nodig.

4 5 2 0


Smeer regelmatig een klein beetje tandpasta op de aambeien. Mijn ervaring: verdwijnen als sneeuw voor de zon. Al minstens 10jaar geen last meer.

4 5 2 1


Een paracetamol fijn maken met een drupje water, een papje van maken, niet teveel water, echt maar een drupje en dat er 2x per dag opsmeren.

4 5 2 0


Heeft u last van aambeien , doe voor u naar bed gaat een paar ijsklontjes in een plastiek zakje en leg dat als u gaat slapen tussen u billen.

4 5 2 0


Heb je last van aambeien? Maal "wilde" kastanjes zeer fijn en neem dagelijks een goede mespunt met wat drank in. U zult zien na een tijdje heb je er geen last meer van.

3 5 1 1


Heb je last van uitwendige aambeien. Spray er neusspray op. 5xdgs. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Klinkt gek maar het helpt echt!

3 5 1 1


Haal bij de drogist Hamamelis zalf van Vogel, flink smeren en met één dag zijn de klachten een heel stuk minder, na een paar dagen ben je er helemaal vanaf.

3 5 1 0


Als je last van aambeien hebt moet je een paar keer per dag met je billen in de biotex gaan zitten, dat kan in bad of in een afwasteiltje die je op de wc zet. Hierdoor worden de aambeien zacht en irriteren ze niet meer.

3 5 1 0


Draag een stukje wortel van helmkruid [is onkruid] op je huid b.v. aan een leren veter of ketting om je hals.

3 5 1 1


Drink cats claw thee. Anderhalf theelepel laten trekken na 10 min opdrinken. Dit helpt heel goed voor de pijn aan de binnenkant . Voor de buitenkant laat het kruid tovenaars hazelaar goed trekken, doop hier een watje in en warm aanbrengen op de anus en 20 min laten zitten. Doe hierna gewone vaseline op de anus. Dit helpt echt heel goed om van je aambeien af te komen. Ik vind het jammer, dat ik dit vorige keer niet wist toen ik een half jaar lang met de pijn heb moeten rondlopen. Probeer, dit werkt echt.

3 5 1 0


Als je last hebt van aambeien, smeer er iedere dag sudocrem op dat helpt echt.

3 5 1 0


Bij uitwendige aambeien een gebruikt theezakje erop leggen.

3 5 1 1


Wist je dat je inwendige aambeien kunt behandelen met otrivin neusspray?

5 0 0


Mijn moeder had vroeger altijd een tamme kastanje in haar zak die had ze bij haar voor aambeien, eet een stukje er vanaf en kauw er goed op, het helpt doe dat een paar keer op de dag.

5 0 0


4X per dag 5 duppels propolis tinctuur (bijenlijm)innemen. Dit kun je met water of sap innemen. Of aan zalf toevoegen, ik heb er geen last meer van. Is tegen veel kwalen goed en tegen schimmels en prostaatproblemen.

5 0 0


Last van aambeien? Los enkele tabletjes superol op in een halve liter water en een paar maal per dag met een watje deppen. Helpt echt.

5 0 0


Aambeien, stop wat ijsklontjes in een plasticzakje druk dit tegen de aambei, deze trekt zich dan terug. Misschien enkele keren herhalen.

5 0 0


Ik heb maanden last van aambeien gehad en niks hielp. Toen heb ik de tip van Laura opgevolgd; meerdere malen per dag neusspray erop en dat hielp fantastisch! Na ruim een week was ik er helemaal vanaf. Ik heb het trouwens wel gecombineerd met vochtig toiletpapier.

5 0 0