De beste tips

Wormen

#1. Elke dag stofzuigen om wormen te voorkomen

Wij hebben thuis wel eens last van wormen. Ik ben er achter gekomen dat het mogelijk is om dit te voorkomen door elke dag te stofzuigen. Dit komt omdat de wormen hierdoor opgezogen worden. Hierdoor kan iedereen minder makkelijk last krijgen van de wormen.
Wormen

#2. Nagels kort knippen bij wormen

Kinderen kunnen snel last krijgen van wormen. Vooral als ze het leuk vinden om in de zandbak te spelen of veel in contact komen met dieren hebben ze kans op wormen. Om te voorkomen dat de wormen zich nog verder verspreiden, is het verstandig om de nagels van het kind kort te houden. Dit is namelijk een plek waar wormen zich goed kunnen verspreiden.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.