Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren


Als je last hebt van haar uitval is het beste om een paar knoflook teentjes te raspen of pletten tot het een soort crème wordt, smeer dat op de hoofdhuid bij de haar wortels en laat het 5-10 minuten inwerken doe dit minsten 2-3 keer per week.

Anoniem - Tip #7235

1 0


Als u last hebt van haaruitval is het beste te gebruiken uiensap pel een ui en doe in de blender of raspen en daarna in de zeep of een doek nemen en daarin doen en uitknijpen de vocht en in de haar wortel smeren en daarna 30 minuten laten inwerken en daarna gewoon weer met shampoo je haar wassen.

- Tip #5714

1 0


Als je last hebt van haaruitval is het beste met baking soda en haarshampoo in de handen mengen en op je haar smeren en flink in je haar masseren en dan uitspoelen zeker 2 keer per week.

- Tip #5436

1 0
Bij haaruitval neem extra vitamine B complex, te koop bij elke drogist. Werkt ook goed bij neerslachtigheid.

Anoniem - Tip #414

1 0
Vaak wassen met een sterk gezette kamillethee. En twee maal per week met keukenzout insmeren.

Anoniem - Tip #413

1 0
Heb je last van haaruitval? ik weet een goed middeltje, neem een kom en doe er 1 rauw ei in (eiwit en dooier), doe er 20 cl azijn bij en een potje yoghurt (natuur) van ongeveer 125 g. meng goed met een spatel en voeg dan nog een klein beetje shampoo toe (om het haar te reinigen), meng nog een keer goed door en voeg als laatste nog wat fruit/groente toe (aardbei of komkommer, neem geen fruit/groente waar je allergisch voor bent) mix goed, maar niet te lang zodat het ei niet stolt. verdeel het goedje met een spatel op je droge haar en masseer goed in op de hoofdhuid maar neem (als u lang haar heeft) de haarpunten niet mee, laat een kwartier inwerken en spoel dan uit met lauw-warm water. was hierna het haar nog eens goed met de shampoo die ook in het mengsel gebruikt werd en gebruik daarna een conditioner. droog het haar goed af (gebruik geen haardroger) en als u dit de eerste 2 maanden wekelijks herhaalt en daarna nog 1 keer in de maand en na een jaar zou 3 keer in het jaar moeten volstaan en als u dit volhoudt en blijft doen zou de haaruitval moeten stoppen (niet volledig want dat is bij niemand zo, maar hij vermindert sterk) veel succes ermee, bij mij werkte het, ik heb jaren last gehad van haaruitval en dan heb ik vanalles geprobeerd en niets werkte tot ik door een haarspecialiste deze methode kreeg en mijn haaruitval is nu gedaan, ik gebruik deze methode 3x in het jaar en het werkt super goed, blijf de methode wel gebruiken want anders kan de haaruitval terug vermeerderen.
veel succes,
groetjes Sylvie

- Tip #8192

0 0
Tegen haaruitval is over het algemeen vrij weinig te doen, de oorzaak bij mannen is vaak genetisch bepaald terwijl bij vrouwen het vaak een andere oorzaak betreft. Zowel voor de man als vrouw is het beste wat je kunt doen :
1: koop een doosje vitaminen die alle vitamines bevat van een redelijk merk..
2: in Nederland minoxidil haar lotion te verkrijgen op recept sterkte 2%, in België zonder recept.
3: pak een shampoo die enkel de ingrediënten bevat die stimulerend zijn voor het haar, goed zoeken of maak er zelf 1 of pak neutral shampoo waar dus niks schadelijks in zit.

- Tip #4471

0 0
De volgende natuurproducten zijn goed tegen haaruitval:
-Brandnetels(klinkt misschien pijnlijk, maar als je brandnetelwortels kookt en het water een beetje laten afkoelen en hiermee je haren wassen, voorkomt haaruitval, je krijgt vol en gezond en glanzend haar! Oud gebruik uit Bosnie en Herzegovina! werkt al eeuwen goed! Ook helpt een mix van een ei dooier met walnoot olie en AD 3 druppels (druppels die bij babys worden gebruikt om de botten sterker te laten worden) dit allemaal samen mixen en alleen op je haarwortels insmeren, helpt ook heel goed, wel ieder keer insmeren voordat je je haar wilt wassen en dit een uur in laten werken, daarna kan je gewoon je haar wassen als gewoonlijk helpt heel goed!!! ook een oplossing is henna in je haar doen, henna is heel goed voor je haar, er komt een laag over je haar heen waardoor het beschermd wordt en dikker wordt, henna kan je meerdere malen herhalen het is een natuur product en je krijgt er ook voller en glanzender haar van, maar voordat je henna wilt gebruiken kan je beter eerst naar iemand gaan die hier verstand van heeft wat betreft de verschillende kleuren van henna en wat het beste voor jou is. Succes mensen!!!

- Tip #3451

0 0
Mijn Grootmoeder ovl 1938, werd in haar getroffen door de typhus, en raakte al heur haar kwijt, en door haar hoofdhuid te besprenkelen met zuivere alcohol, en gelijktijdig te masseren, verkreeg zij wederom een weelderige haardos.

Anoniem - Tip #417

0 0


Bij haaruitval een papje maken van bier en koffiedik. Dit op de kale plek smeren en 5 tot 10 minuten in laten werken. Dit versterkt de haarwortel en stimuleert de doorbloeding. Regelmatig herhalen, binnen korte tijd zichtbaar resultaat!

Anoniem - Tip #416

0 0


Een Zuid-amerikaans middel tegen haaruitval: Neem het vet af, van een soepkip/ oude kip. Doe het harde vet in een pan en laat het smelten. Doe het vloeibare kippenvet in een potje, doe er voor de helft vloeibare kokosolie
bij (te koop bij de Toko). Goed door elkaar roeren totdat het een dunne vloeibare emulsie is. Masseer de olie 2 keer per week op je hoofdhuid, het liefst voor het slapen gaan. En doe een slaapmust op zodat het goed kan
intrekken. Was elke week de olie goed uit je haren. Resultaat bij langdurig gebruik: Het haar wordt voller en dikker en en valt nauwelijks meer uit.

Anoniem - Tip #415

0 0