Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hielkloven

Hoe kan je hielkloven natuurlijk behandelen?

Bekijk hier de tips en ervaringen van anderen die gaan over hielkloven en lees of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die tegen hielkloven helpen.

Vaseline tegen hielkloven

Wanneer je last hebt van hielkloven kun je de hielen gewoon met vaseline insmeren ipv die dure hielklovencreme. Paar keer gedaan en had er geen last meer van.

Bert
Tip #3965
1 0
Beste tips voor droge hielen en kloven verhelpen

De beste tip ooit voor droge hielen en kloven te verhelpen: 'Maizena' Het Bindingsmiddelpoeder voor in de keuken! Koop maizena, poeder je hiel of voet ermee, sok erover (liefst voor het slapen gaan zodat de poeder de hele nacht kan intrekken in rust!) en je hiel/voet is weer helemaal genezen! Bij mij heeft het 100% geholpen en het is ook nog is goedkoop.

noor
Tip #11671
0 0
Dampo tegen kloven in hiel

Smeer er s'avonds Dampo op, sokjes aan in bed en de volgende dag zijn ze weer heerlijk zacht!

Natali
Tip #16333
0 0
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.