Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hielkloven

Hoe kan je hielkloven natuurlijk behandelen?

Bekijk hier de tips en ervaringen van anderen die gaan over hielkloven en lees of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die tegen hielkloven helpen.

Beste tips voor droge hielen en kloven verhelpen

De beste tip ooit voor droge hielen en kloven te verhelpen: 'Maizena' Het Bindingsmiddelpoeder voor in de keuken! Koop maizena, poeder je hiel of voet ermee, sok erover (liefst voor het slapen gaan zodat de poeder de hele nacht kan intrekken in rust!) en je hiel/voet is weer helemaal genezen! Bij mij heeft het 100% geholpen en het is ook nog is goedkoop.

noor
Tip #11671


Vaseline tegen hielkloven

Wanneer je last hebt van hielkloven kun je de hielen gewoon met vaseline insmeren ipv die dure hielklovencreme. Paar keer gedaan en had er geen last meer van.

Bert
Tip #3965


Dampo tegen kloven in hiel

Smeer er s'avonds Dampo op, sokjes aan in bed en de volgende dag zijn ze weer heerlijk zacht!

Natali
Tip #16333


Insmeren met vette crème

Voordat je gaat slapen je voeten (hielen) dik insmeren met een vette crème. Sokken aan trekken (geen strakke sokken, is niet prettig voor de nacht). De volgende ochtend heb je zachte voeten.

Lola
Tip #20065


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.