Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bij hevige tandpijn kneus je enkele blaadjes brandnetel tussen je handen of met een mes, maak een bolletje en stop dit, niet te diep, in het oor langs de kant van de tandpijn. Binnen de minuut is de pijn volledig weg.

3 0


Voor wittere tanden plus geen last van tandsteen hebben, poets 's avonds je tanden met wat keukenzout. Je poetst het glazuur er echt niet af als je het een half uurtje na het eten doet, dan is immers het glazuur weer hard geworden. En dus kan het geen kwaad. Dit heb ik van mijn tandarts gehoord dus zeker waar. Voor wittere tanden, en geen tandsteen!

3 0


Als je wittere tanden wil pak je bakpoeder en een beetje water dan komt er zo een soort van schuim die moet je dan opbrengen op je tanden zo worden ze witter het helpt echt!!!(ik heb het al zelf geprobeerd en het resultaat is echt goed!)

0 0


Poets regelmatig met keukenzout voor witte tanden.

0 0


Heb je een gat in je kies: Stop er tijdelijk een kruidnagel in. Het verdooft. Uiteraard wel zo snel mogelijk naar de tandarts.

0 0


Wees voorzichtig met zout poetsen, schuurt teveel, doe een scheutje melk in de thee of drink eerst melk voor dat je koffie, thee of rode wijn drinkt. Het gele zit van binnen in niet van buitenaf!

Betty
0 0


Tanden nooit met zout poetsen. Dit is net Jif en je gaat je auto ook niet met Jif poetsen. Je poetst het glazuur eraf!!!!

0 0


Alsjeblieft mensen poets niet met zout. Ik heb het al heel vaak mee gemaakt in de praktijk. Mensen hebben last van warm/koud aan de tanden. Dan gaat bij mij meteen een lichtje branden,ja hoor, gepoetst met smokers, zout en zelfs jif e.d.. (+ harde tandenbortel)Roken is de grootste boosdoener. Zwarte koffie en rode wijn zijn ook boosdoeners. Zelfs een tijdje na het eten is het NIET goed. Laat het alsjeblieft bij een mondhyg of tandarts schoon maken. Dit zeg ik niet om er zelf beter van te worden. Als het zo goed was, hadden we het wel geleerd op school en zelf elke dag in de praktijk gebruikt!!! succes Martine mondhyg.

0 0


Voor wittere tanden gewoon 1 x per dag met whitner tandpasta poetsen.

Petra
0 0