Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Warmte uitslag

Wat kan je het beste doen als je warmte uitslag wilt voorkomen?

Voorkom warmte uitslag dankzij de tips van de gebruikers van Oma Weet Raad.

Yoghurt tegen warmte uitslag

Sinds dit warme weer heb ik last van warmte uitslag, nu hoorde ik van mijn moeder dat ik er Yoghurt op moest smeren, en zowaar heb helpt.

Hannelore
Tip #2588


Huid schoon houden tegen warmte uitslag

Vooral als het warm is, heb ik regelmatig last van warmte uitslag. Dit doet vaak veel pijn. Ik ben er echter achter gekomen dat het goed helpt om mijn huid schoon te houden. Dit komt omdat er hierdoor minder zout te vinden is op de huid die zorgt voor de uitslag.

Mientje
Tip #20305


Loszittende katoenen kleding tegen warmte uitslag

Als het warm is en je strakke kleding aan hebt, is de kans groot dat je last krijgt van warmte uitslag. Dit komt omdat de kleding op je huid vast blijft zitten. Bij slecht ademende kleding kan dit erg slecht zijn voor je huid. Hierdoor kun je last krijgen van warmte uitslag. Dit wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Door loszittende katoenen kleding in de zomer te dragen, zorg je er voor dat je geen last krijgt van warmte uitslag. Katoen is namelijk een ademende stof en loszittende kleding zorgt er voor dat je huid alsnog goed kan ademen.

Anoniem
Tip #21293


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.