Wat nog beter helpt dan nagellak, is lijm op de wrat smeren. De gewone alleslijm. Na twee dagen aanstippen met lijm was de wrat weg! Terwijl hij al 4x was aangestipt door de huisarts. (Dit hielp niets!) En aanstippen met lijm en de wrat is zo weg!

Bianca - Tip #5406

4 1

Ik hebij het nog niet geprobeerd maar ik ga het wel doen!

Sabine Roordink

0

Login om een reactie te geven:Na 2 jaar tobben,telkens naar de dokter voor weghalen, niet helemaal weg. Telkens weer terug. Mijn laatste redmiddel. Het is echt waar, ochtend spuug op de wrat en binnen twee weken weg. Eindelijk geen wrat meer op mijn ooglid.

Ineke - Tip #2566

2 0

Login om een reactie te geven:Wratten bij jonge kinderen kan je wegwerken met honing. Honing trekt namelijk uit. Doe de honing op een pleister en plak hem op de wrat. Herhaal dit meermaals en de wrat zal verdwijnen.

Anoniem - Tip #653

2 0

Login om een reactie te geven:Wratten zijn de meest vervelende ding op aarde maar ik heb daar nu een oplossing voor: Koop een zak zee zout bij de tuinen en zet voor je slapen gaat je voeten in een bakje met zout en heet water en herhaal dit 2 weken lang en je zal zien zijn zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Jade - Tip #5212

1 0

Login om een reactie te geven:Wratten insmeren met sap van de stengel van een paardebloem een paar keer doen, mag dagelijks.

Anoniem - Tip #652

1 0

Login om een reactie te geven:Als je gaat slapen azijn op de wrat aanstippen en pleister erop net zolang dat ie zwart gaat zien. Of een paar dagen azijn essence heel voorzichtig aanstippen kijk uit he. Na jaren er vanaf!

Anoniem - Tip #658

1 0

Login om een reactie te geven:Smeer de wrat met olijfolie in en laat het 10 min. zitten en spoel het af met lauw water en doe dat een paar weken en de wrat is weg.

Anoniem - Tip #650

1 0

Login om een reactie te geven:Heeft je kindje wratjes, s'morgens voor je kindje iets eet of drinkt, beetje van zijn speeksel aan je vinger doen en op de wrat wrijven. Na 2 weken gegarandeert weg(dagelijks doen)zeker op nuchtere maag.

Nessa - Tip #1692

1 0

Login om een reactie te geven:Doe wat Sudocreme op je wrat en dan Leukoplast er om en weg is je wrat!

Britt & Alie - Tip #4940

1 0

Login om een reactie te geven:Na mijn vakantie in Griekenland waren mijn wratten weg. Dit kwam omdat ik veel in de zee had gezwommen (in zout water dus). Als u niet op vakantie gaat kunt u ook gewoon een bakje met water vullen en daar zeezout bij doen. Af en toe insmeren en u bent er binnen no-time vanaf!

Jeanny - Tip #5144

1 0

Login om een reactie te geven:Ik heb 2 jaar last gehad van wratten op mijn handen en voeten het hadden bloemskool achtige vormen en moeilijk weg te krijgen. nu ging ik mijn kamer verfen en had verf op mijn handen gekregen ik haalde het er af met wasbenzine en het kwam ook op mijn wratten de volgende dag waren ze veel kleiner geworden Ik heb het elke dag opgesmeerd soms wel 2x op een dag en de wratten zijn weg gegaan!

Denise - Tip #5850

1 0

Login om een reactie te geven:Iedere ochtend de eerste ochtend urine opvangen in een bakje en dit met een wattenstaafje op de wratten tippen. En binnen afzienbare tijd ben je van je wratten af.

Anoniem - Tip #649

1 0

Login om een reactie te geven:Smeer het een paar dagen elke dag in met wasbenzine en de wratten verdwijnen na enkele dagen. Ik ben er achter gekomen toen ik mijn kamer ging verven en ik mijn handen verf schoon wilde krijgen. Ik had veel wratten op mijn handen waar ik mij erg voor schaamde. Nu heb ik weer mooie schonen handen.

Denise - Tip #5272

0 1

In wasbenzine zit benzeen. Wanneer dit in contact komt met de huid kan dit opgenomen worden door het lichaam. Op lange termijn kan dit kanker veroorzaken. Dus NOOIT wasbenzine gebruiken om wratten tegen te gaan!

Arjen

0

Login om een reactie te geven:De wratten goed insmeren met nagelak dan schildersafplaktape erop en de wrat is in 2 dagen verdwenen

Marleen - Tip #2587

0 0

Login om een reactie te geven:Het is misschien een beetje een onsmakelijke tip... maar het helpt echt!
Doe er een beetje urine op.. Hoe weet ik dat zelf? Omdat ik het zelf ook gedaan heb!

Anoniem - Tip #1903

0 0

Login om een reactie te geven:Ik heb echt al zeker 8/9 jaar lang last van wratten, en de laatste jaren zoveel op me voeten en handen dat ik me zeer ongelukkig en lelijk voelde,en elke keer als ik zag dat er weer een wratje begon bij te groeien werd ik verdrietig en baalde ik zo enorm.
in de zomer kon/kan ik geen leuke open schoentjes dragen of teenslippers en me handen verstopte ik altijd en verbergde de wratten onder pleisters
(ziet er ook leuk uit :S)
sinds 5 maanden ben ik gestopt met de pil en slik nu foliumzuur (o.a vitamine B)en zat van de week me wratjes te inspecteren en ze gaan bijna allemaal weg op me voet, op me hand hebik sinds 3 maanden een zalf voor gekregen via huidspecialist 40 % salicylzuur in witte vaseline en dat is ook echt supergoed, voel me echt zo gelukkig haha klinkt stom maar naar zolange schaamte.

Anoniem - Tip #3134

0 0

Login om een reactie te geven:Als klein kind had ik wratjes op mijn nagelriemen. Door deze dagelijks in te wrijven met de bloem van een paardenbloem gingen ze vanzelf weg.
Vorig jaar had ik een wrat op mijn grote teen en ook deze is met de paardenbloem verdwenen.

Mirjam - Tip #1825

0 0

Login om een reactie te geven:Het over de wrat heen plassen, of urine opvangen met een bakje en het er dan op doen helpt gegarandeerd. Heb het zelf ook gedaan en waren in een mum van tijd weg en heb ze nooit meer terug gekregen!! ideaal.

Anoniem - Tip #1796

0 0

Login om een reactie te geven:'s Nachts een plakje knoflook met een pleister op de wrat vastzetten. Volhouden tot de wrat loslaat/verdwijnt.

Martine - Tip #3144

0 0

Login om een reactie te geven:Dat met de paardebloem help echt ik had er zelf een grote en een wat kleinere en toen deed ik dat sap erop en na een paar dagen was ie bijna helemaal zwart.

Christianne - Tip #1714

0 0

Login om een reactie te geven:Mijn zoon had last van twee wratjes aan de duim ik heb ze een paar weken ingewreven en bedekt met een klein compresje van zwitserse kruiden je zag ze verkleinen per week ze komen niet meer terug want het is al een hele tijd geleden dus het werkt deze kruiden vind je in de natuurwinkel en het is voor vele dingen goed.

An - Tip #2103

0 0

Login om een reactie te geven:Smeer 2, 3x daags roomboter op uw wratje, en deze verdwijnt.

Irma - Tip #2200

0 0

Login om een reactie te geven:Als je wratten hebt moet je een aardappelschil over de wrat heenwrijfen en na ongeveer 5 dagen is ie weg heeft bij mij ook geholpen of je moet plakband eromheen binden dan valt ie er zonder pijn af maar je moet wel dag en nacht met het plak band lopen.

Christianne - Tip #1689

0 0

Login om een reactie te geven:Ik heb ze al zo lang die wratten, langs me nageriemen. Nu doe ik er doorzichtige nagellak op, en serieus, ik zie ze gewoon kleiner worden! waarschijnlijk komt dit omdat ze worden afgesloten van zuurstof waardoor ze 'dood' gaan! Probeer dit want t werkt!!!

Emm - Tip #2487

0 0

Login om een reactie te geven:In een kopje doe je een flinke scheut azijn, dan pak je een sinaasappel. Met de kaasschaaf schaaf je er kleine dunne plakjes van de schil af. Die stukjes doe je in het azijn. Elke avond even een stukje op je wrat doen, afplakken met een pleister. Dit laat je de hele nacht zitten.
Gewoon een tijdje mee doorgaan en je ziet dat je wrat verdwijnt.
Dit helpt echt !

Monique - Tip #2813

0 0

Login om een reactie te geven:Wat u niet mag vergeten als u van uw voetwratten af wilt:
1. Zorg dat de douchebak/ het bad schoon is.
Zo vookomt u dat wratten van andere mensen ook bij u terecht komen.

2. Laat uw sloffen na gebruik "luchten"

3. Gooi gebruikte sokken METEEN in de was.

Anoniem - Tip #2872

0 0

Login om een reactie te geven:Smeer 2 weken lang elke dag blanke nagelak op de wrat er niet af halen en je wrat verdwijnt van zelf. Smeer het als het kan alleen op de wratjes.

Doorien - Tip #2393

0 0

Login om een reactie te geven:Als je in bad bent geweest, elke dag je voeten insmeren met massageolie. na 1 a 2 weeken ben je van je wratten af! als je er nog niet van af bent smeer je voetten dan 1 a 2 weken in met olie.

Anoniem - Tip #3096

0 0

Login om een reactie te geven:Met de zachte binnenkant van de schil van tuinbonen over de wrat wrijven heeft mij ooit geholpen er vanaf te komen.

Anoniem - Tip #1224

0 0

Login om een reactie te geven:Smeer de wrat dagelijks in met nagellak en na 2 weken ben je er van af.

Anoniem - Tip #1658

0 0

Login om een reactie te geven:Kroontjeskruid breken en de witte melk op de wrat doen dagelijks herhalen en na enkele dagen wordt de wrat zwart en verdroogd die helemaal.

Anoniem - Tip #655

0 0

Login om een reactie te geven:Doe wat trekzalf erop met een pleister en herhaal dat elke dag.
Mijn dochter had 11 wratten op haar handen en was er in een week van af.

Anoniem - Tip #656

0 0

Login om een reactie te geven:Een wrat insmeren met bruine suiker en vaseline (wel een pleister erop
doen).

Anoniem - Tip #654

0 0

Login om een reactie te geven:Wrijf met de wrat langs de aanslag die 's morgens op je tanden zit en laat dit opdrogen. Een week of twee later is de wrat weg.

Anoniem - Tip #651

0 0

Login om een reactie te geven:Ik heb ooit een tip van mijn overgrootmoeder gekregen. Wrijf 3 uien schoon, bak deze in 3 gram olie en 3 gram bloem. Laat het afkoelen en voeg er 5 gram rauwe knoflook bij en wrijf dit over de wrat doe er een verbandje om en laat dit 5 dagen zitten, haal het verband er af en wijf dan de wrat in met zout.
Na 2 weken is de wrat weg, als Sneeuw voor de zon...

Jannie - Tip #216

0 0

Login om een reactie te geven:Tegen wratten werkt het volgende zeer goed: neem de binnenkant van de schil van een tuinboon en wrijf dat over de wrat. Twee maal dagelijks totdat de wrat verdwenen is, en dat is veel sneller dan je denkt.

Anoniem - Tip #647

0 0

Login om een reactie te geven:Koop doorzichtige nagellak en smeer dit elke dag rijkelijk 2 x op en om het wratje. Goed aansmeren. Binnen 1 tot 2 weken vallen ze eraf zonder pijn.

Anoniem - Tip #648

0 0

Login om een reactie te geven:Wratten kan je ook wegwerken met 1 sinaasappel in stukken met schil twee dagen in azijn laten weken en dit dagelijks op de wrat wrijven verschillende keren en je zal zien binnen de kortste tijd verkleurd die naar zwart en valt eruit heb het zelf al gedaan en het helpt echt.

Anoniem - Tip #657

0 0

Login om een reactie te geven:Afplakken met ducktape helpt heel goed, na 2 weken moet de wrat weg zijn.
Bij gamma te koop.

Elise - Tip #1145

0 0

Login om een reactie te geven:Ik had eerst 1 voetwrat, en dat werden er al gauw 5, het lopen deed op een gegeven moment zelfs pijn, ik heb er niets aan gedaan alleen af en toe naar gekeken en het eelt zachtjes eraf gescrubt en tot mijn verbazing drie weken geleden lag ok lekker met mijn boy film te kijken deed mijn sokken uit en voelde ineens weer zachte voetjes, en ja hoor mijn wratten zijn gewoon met de noorderzon vertrokken!!!
Ongelooflijk maar zeer zeker waar!!! k las op de site van dokterdokter.nl dat wratten, mits ze niet opengaan, vanzelf kunnen verdwijnen!!

Jamme - Tip #1533

0 0

Login om een reactie te geven:Stik ze met doorschijnende tape. Doe de tape dag en nacht rond je vinger,je zal zien, na een paar dagen wratje foetsie.

Marleen van Bever - Tip #1548

0 0

Login om een reactie te geven:Tandpasta op de wrat smeren en een pleister er op, een nacht inwerken. 's morgens er af wassen met unicurazeep. Dit 2 weken lang dagelijks herhalen...en weg is de wrat!

Janny - Tip #1556

0 0

Login om een reactie te geven:Ik had ook vreselijke last van wratten, en nu even dit, de voornaamste oorzaak van wratten is te weinig weerstand en een tekort aan sommige vitamines en mineralen, er wordt altijd vermeld dat het een virus is, maar dat was het bij mij absoluut niet.Ik begon op een gegeven moment met een goede multivitamine omdat ik me wat flauw voelde en niet altijd aan mijn dagelijkse portie vitamines kwam en tot mijn stomme verbazing merkte ik dat mijn wratten steeds minder werden en nu zelfs verdwenen zijn, en ik had er heel erg veel, dus veel makkelijker dan allemaal huismiddeltjes en dure middeltjes die niet of nauwelijks helpen
en ook geen fabeltjes van fabrikanten met wegstipmiddelen ed, dus........zonder pijn

Bianca Kieft - Tip #1521

0 0

Login om een reactie te geven:Wrijf enkele malen per dag en dit een aantal weken lang de met de binnen-vochtige kant van een aardappelschil over je voetwratten en je zult zien ze verdwijnen. Misschien iets omslachtig maar wel pijnloos !!

Anoniem - Tip #3255

0 0

Login om een reactie te geven:Wratten verdwijnen als ze in aanraking komen met het sap van prei of ui. Ik had al jaren een wrat en na mijn baantje waarbij ik prei moest poten, was hij ineens verdwenen.

Anoniem - Tip #1149

0 0

Login om een reactie te geven:Mijn broertje had vreselijke wratten op voeten en handen. Zo erg dat het puntje van zijn vinger opensplijte. Een kuur met paardemelk rechtsreeks van de paardeboerderij en zeep van paardemelk heeft hem geholpen. Na 2 kuren van 28 dagen niks meer te zien en de zeep gebruikt hij nog steeds. Paardemelk blijkt een hevige antischimmel te zijn volgens de dokter.

Kathy - Tip #1182

0 0

Login om een reactie te geven:Snij een aardappel door midden wrijf je wrat er mee in begraaf de aardappel als de aardappel verrot is ben je van je wrat af.

Anoniem - Tip #1217

0 0

Login om een reactie te geven:Ochtend urine erover heen. Klinkt vies..maar werkt echt!

Anoniem - Tip #3514

0 0

Login om een reactie te geven:Vang je ochtendurine in een bakje/potje/kommetje of iets dergelijks op en zorg dat je wrat een paar minuten in je ochtendurine weekt. Binnen 5 a 7 dagen ben je van je wrat af.

Charlotte - Tip #3289

0 0

Login om een reactie te geven:Als het vollemaan is.
Moet je voor het raam gaan staan.
en serieus zeggen:Volle maan volle maan neem mijn wrat(wratten) mee naar de maan.

Marlijn en britt - Tip #5115

0 0

Login om een reactie te geven:Als je de wrat onder slootwater houd dan is de wrat zo verdwenen. Het klinkt misschien vies maar het werkt wel! Ik moest survivalen met school in slootwater ik kijk op me voet en me wratjes zijn zo verdwenen.

Seda - Tip #5180

0 0

Login om een reactie te geven:Ook mijn zoontje had een hardnekkige wrat onder zijn voet. Na 2x aanstippen bij de dokter, was er behalve blaren, geen verbetering. Ook de dokter zei dat het lastig te behandelen is. Mede dankzij deze site, ben ik begonnen met doorzichtige nagellak er 2x per dag reikelijk op te smeren en deze als het droog was, met een pleister af te dekken. Na 1 a 2 weken werd hij zwart en heb ik het met rust gelaten. En jawel, eindelijk is hij weg!!! Goedkoop en pijnloos!

Jane - Tip #5285

0 0

Login om een reactie te geven:Ik vond hier de tip om elke ochtend bij het wakker worden wat spuug op het wratje op mijn ooglid te doen. Al had ik het eigenlijk niet verwacht, na ruim 2 weken is het écht verdwenen. Super-tip!

NB - Tip #5076

0 0

Login om een reactie te geven:Het vocht van paardenbloem wat uit steel komt uit wrijfen en dat een paar keer per herhalen +- 14 dagen later zijn de wratten zijn weg.

Anoniem - Tip #4979

0 0

Login om een reactie te geven:Tipje van mijn oma, dat ik nu laatst ook voor mijn zoontje (2,5) heb gebruikt; 2x per dag insmeren met de melk van de paardebloem. Al snel ziet het er dan bruin uit. Dit is een goed teken, de wratjes drogen dan uit. Ongeveer 1, 5 tot 2 weken volhouden en ze komen niet meer terug. Pas wel op voor je kleding, want de melk geeft vlekken die je er nooit meer uitkrijgt!!!

Ewaldine Buitelaar - Tip #4866

0 0

Login om een reactie te geven:Mijn opa heeft een keer mijn wrat gekocht hij gaf me een euro en binnen 1 à 2 weken was hij weg..
misschien was het toeval maar bij mij hielp het!!

Anoniem - Tip #4871

0 0

Login om een reactie te geven:Supermiddel, geleerd in Italie. Breek de stengel van de stinkende gouwe bij een knoop en doe het gele sap 3 a 4x daags een paar dagen op de wrat. Stinkende gouwe komt hier ook heel veel voor als onkruid met die gele bloemtjes en het werkt echt bij iedereen. Pas op; bij inwendig gebruik giftig.

Fantastic visions - Tip #4926

0 0

Login om een reactie te geven:Was een paar keer daags de handen met de ouderwetse sunlightzeep.
Goed inwrijven en even in laten trekken.

Anoniem - Tip #5556

0 0

Login om een reactie te geven:Ik plas altijd over mijn voeten in de douche en week daar voor een half uurtje mijn voeten in als ik wratten op mijn voet heb. ( aanrader is dan ook een stop op het douche putje, als ik bij iemand anders ben en er ligt geen stop gebruik ik een omgekeerd bekertje ). Als de wratten op een ander lichaamsdeel zitten zelfde verhaal, maar het is dan wel makkelijker om de urine op te vangen in een bakje. Het klinkt vies maar succes gegarandeerd! Het werkt bij mij altijd.

Joost Walterbos - Tip #5642

0 0

Login om een reactie te geven:Biergist pillen slikken,. te halen bij de drogist, na een paar weken zijn de wratten weg.
Beau

Anoniem - Tip #7163

0 0

Login om een reactie te geven:Tea trea olie op de wrat aanbrengen, pleister erop. En na een paar dagen valt de wrat eraf!

Anoniem - Tip #7229

0 0

Login om een reactie te geven:Pak een halve ui
Ga met de ui over de wrat
Precies 16 keer
Dan blaas je op de wrat
Dit kan branden
Begraaf de ui
Binnen 6 dagen is ie weg

Kiki - Tip #8310

0 0

Login om een reactie te geven:Hey er zijn allemaal tips voor wratten ook hele vieze die niet eens werken. Maar hier zijn echte tips
•aan laten stippen
•tandpasta op smeren van tandpasta droogd je huis namelijk uit net als puisten
•aanstippen met urine

Anoniem - Tip #6799

0 0

Login om een reactie te geven:Heb je last van een wrat? Plak dan een stukje bananenschil met plakband op de wrat.
Binnen een week is je wrat weg.
Dit is beter dan wegvriezen.

Cheryl - Tip #5762

0 0

Login om een reactie te geven:Ben twee jaar lang naar de huisarts gegaan om wratten aan te laten stippen. Heeft niet geholpen. Toen heb elke keer voor het slapen gaan tandpasta op de wrat gesmeerd (daarover pleister). Binnen twee weken wrat weg.

Mohini - Tip #5652

0 0

Login om een reactie te geven:1 keer in de 2 weken aan laten stippen (doet wel een beetje pijn) en elke dag een beetje bijvijlen met een wegwerpvijltje. Zo komen de wortels omhoog en kun je ze makkelijk wegvijlen. Duurt lang maar geeft het beste resultaat, blijven volhouden totdat hij weg is.

N. - Tip #5684

0 0

Login om een reactie te geven:Neem een aardappel.
Snij die doormidden.
Wrijf met een helft over de wrat.
Duw de twee halve aardappelen weer tegen elkaar.
Begraaf hem.
En als de aardappel verrot is of komt er een plantje uit dan is je wrat ook weg! Een wonder! Ik heb het van een vriend van mij gehoord!

Emma - Tip #5705

0 0

Login om een reactie te geven:Als je last van een wrat hebt kun je het volgende doen; Het beste om dit 1 keer per dag te doen. (voor het slapen gaan)
Draai de kraan open met heet water. Houd de wrat ongeveer een minuut onder de hete kraan. Je voelt vanzelf of het water heter moet of kouder, dit is per persoon verschillend. Hoe warmer hoe beter! Na ongeveer een minuut doe je de kraan dicht. Vervolgens druk je een ijsblokje op de wrat. Deze hou je erop totdat het ijsblokje helemaal is gesmolten. Herhaal dit een paar keer en je ziet vanzelf de wrat kleiner worden. Had vroeger een behoorlijke wrat op mijn duim en die is nu inmiddels al meer dan 20 jaar weg en ook niet meer terug gekomen.

Dhr. Christiaans - Tip #5715

0 0

Login om een reactie te geven:Heb zelf last van wratten op mijn handen. Heb alles al geprobeerd (aanstippen, wrattenolie, salicylzuurzalf) maar niets hielp echt goed. Ze verdwenen niet vanzelf want heb sommige al 2-3 jaar gehad.
Toen kwam ik ergens op een site tegen dat iemand bij de hema "Hand- en nagelcreme" had gekocht en de wratten vanzelf verdwenen. Ben gelijk naar de hema gegaan en heb het gekocht voor 2 euro. Na anderhalve week zag ik duidelijk verschil en dat een heel aantal wratten ((nog) niet allemaal) verdwenen. Nu na ongeveer 3 weken zijn de meeste helemaal weg.

Anoniem - Tip #4852

0 0

Login om een reactie te geven:Iedere ochtend nuchter spuug op de wrat doen. Na 2 weken valt de wrat er vanzelf af. Echt waar! Werkte bij mij ook. Andere middeltjes hielpen niet, maar deze tip is een wondermiddel.

Esther - Tip #4825

0 0

Login om een reactie te geven:In Indonesia doen wij de Petis Udang gebruiken tegen wratten. Die petis is een pasta welke je in de toko's kopen kunt.
Jij koopt het, jij smeert het puur op de wrat, jij plakt een pleister. Jij doet dit één week van 7 dagen iedere ochtend. Jij gaat zien dat de wrat na die 7 dagen helemaal verdwenen is! Dit is al oud gebruik in Indonesia.

Henni Epalasi-Patersga - Tip #3805

0 0

Login om een reactie te geven:Klein stukje knoflook op je wrat zetten, pleister erop en de 2dagen herhalen resultaat is dat de wrat verdwenen is.

Marianne - Tip #3840

0 0

Login om een reactie te geven:Gebruik een potje nagellak smeer een beetje op de wrat(en) dat helpt ook wel dan hoef je ook niet zalf erop te doen dus probeer het uit!

Marissa - Tip #3940

0 0

Login om een reactie te geven:Tip van mijn peducure. Let op de plaats van de wrat een ringetje van vilt (te koop bij drogisterij) en vul het gaatje met fijngemalen knoflook. Behandeling wel een paar dagen volhouden, vooral bij hardnekkige wratten. Ik heb het geprobeerd, en zie het werkt ik ben er vanaf.

Anne - Tip #3723

0 0

Login om een reactie te geven:Ga op zoek naar paardebloemen, doe ze in een vaasje, dan hoef je noiet elke dag te plukken.
Als je de steel afbreekt zie je wit sap. Dat elke ochtend en avond op de wrat deppen en even laten drogen.
De wrat wordt bruin/zwart van kleur,dat is normaal, door blijven gaan
dan is de wrat na ongeveer 2 weken weg.
Je kunt gewoon douchen, daarna weer aanstippen.
Het is pijnloos, kost geen geld, te gewoon om waar te zijn, het maakt niet uit hoe hardnekkig de wrat ook is, het werkt.
Je moet het natuurlijk wel even volhouden, dan is succes verzekerd

Maria - Tip #3634

0 0

Login om een reactie te geven:Mijn zoontje had 2 jaar last van wratten op zijn handen. Weghalen door bevriezing of smeermiddeltjes van de apotheek hiepen niets. Een paar maal het sap uit de steel van de paardenbloem over de wrat gewreven en de wratten zijn verdwenen.

Jet - Tip #3403

0 0

Login om een reactie te geven:Smeer op je wratten van dat doozichtige nagellak, elke dag herhalen. Binnen 1 á 2 weken zijn ze weg. Ik had er 10 op mijn handen. Allemaal waren ze eerst heel erg verkleind en toen helemaal weg. Ik ben zo blij dat ik mijn handen wee durf te laten zien.

Marit - Tip #119

0 0

Login om een reactie te geven:Plak een stukje duc-tape op de wrat, blijf dit net zolang doen tot de wrat weg is. (pas op met een metaal allergie, deze mensen kunnen deze methode niet toepassen)

Petra - Tip #3520

0 0

Login om een reactie te geven:Niet voor het douchen naar de wc gaan maar ga plassen over je wratten als je onder de douche staat doe dit een paar keer na 2 weken is de wrat weg.

Kirsteen - Tip #3590

0 0

Login om een reactie te geven:Heeft u last van wratten? gebruik dan gekookte uien, smeer het op u wrat over 5 dagen zijn ze inmiddels iets kleiner over 1 week zijn ze weg, dit helpt echt, beter dan wratten bevriezen.

Samantha - Tip #4125

0 0

Login om een reactie te geven:Zo vaak mogelijk insmeren met schoolkrijt, minimaal 2x per dag, zachte krijtjes gebruiken die veel poeder afgeven en zorgen dat het poeder alles bedekt. Niet opgeven, blijven smeren. Succes!

Anoniem - Tip #4142

0 0

Login om een reactie te geven:Het werkt echt!!! 2 á 3 weken de wrat iedere morgen aantippen met ochtend-urine, bijv. met een wattestaafje. Pleister over wrat, na half uurtje eraf halen.

Lies - Tip #4679

0 0

Login om een reactie te geven:Een makkelijke manier is om de wrat enkele keren per dag in te wrijven met schoolbord krijt! Klinkt heel gek, maar werkt wel. Veel keren per dag met het krijt over wrat wrijven, en na een tijdje gaat deze vanzelf weg! Slechts 1 krijtje voor nodig

Merel - Tip #4783

0 0

Login om een reactie te geven:Wanneer je last hebt van wratten helpt het volgende: leg de pel van een citrusvrucht 24 uur in azijn. Bedek nadien de wrat met de binnenkant van de schil en plak vast. Na een week zie je niks meer van de wrat. Het is wel beetje pijnlijk.

Karine - Tip #4814

0 0

Login om een reactie te geven:Zelf heb een hele dikke wrat op mijn duim gehad.
Had echt alles geprobeert.
Ochtendurine, bonenschillen aarappelschillen fromule W noem het maar op.
Als laatste een ui geprobeerd.
In stukjes gesneden en elke avond voor het naar bed gaan er op gedaan.
Overdag ( naar eigen keuze ) erop gelaten en binnen 1 1/2 week was hij weg.
Nooit meer terug gezien.
Je kan de ui er overdag ook aflaten want het kan ruiken maar, dan duurt het wat langer.

Alexandra - Tip #4678

0 0

Login om een reactie te geven:Breek wat kroontjeskruid en doe de melk op de wrat/ten binnen een week zijn de wratten weg.

Esther Kool - Tip #4533

0 0

Login om een reactie te geven:Doe er niks aan, ze verdwijnen van zelf

Tante Jo - Tip #4150

0 0

Login om een reactie te geven:Aanstippen met tea tree olie s'morgens en s'avond . Helpt heel erg goed heb het gebruikt op mijn dochtertje en de wartten zijn weg.

Henrita jenkins - Tip #4214

0 0

Login om een reactie te geven:Doe een beetje doorzichtige nagellak op je wratje en plak er een plakbandje op, laat het een paar dagen zitten.

Willemijn - Tip #4478

0 0

Login om een reactie te geven:De plant: stinkende gouwe. Het vocht 3x daags op de wrat smeren. En weg wrat!

Anoniem - Tip #4492

0 0

Login om een reactie te geven: