Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zuigzoen verwijderen

Wat kan je doen om de plek van een zuigzoen weg te halen?

Een zuigzoen is eigenlijk een puberaal geintje, maar dat wil je waarschijnlijk wel graag weg helpen! Lees Oma's tips om de zuigzoen te laten verdwijnen zodat je weer over straat kan.

Wrijven met bevroren aloe vera

Heb je een zuigzoen doe een lepel in de vriezer en aloe vera op de plek en wrijf met de lepel over de plek.

Marcella
Tip #4545


IJs om zuigzoen weg te halen

Ik heb wel eens last van een zuigzoen. Als ik hier ijs tegenaan houdt, trekt deze grotendeels weg. Het bloed dat normaal naar de zuigzoen toe gaat stromen, wordt namelijk minder door hier ijs op te drukken. Verkoeling helpt erg goed hier tegen.

mienabcpaard@hotmail.com
Tip #20314


Bevroren erwtjes om zuigzoen te verwijderen

Een zuigzoen kan lastig te verbergen zijn. Niet iedereen vindt het hierom even prettig om een zuigzoen te hebben. Gelukkig is het mogelijk om bevroren erwtjes te gebruiken om een zuigzoen te verwijderen. Natuurlijk maakt dit niet direct dat de hele zuigzoen weg is. Wel maakt het dat de bevroren erwtjes de kleur voor een deel weg halen. Hierdoor is het een stuk makkelijker om de zuigzoenen te verbergen.

Nienke
Tip #21302


garde

Draai vlak nadat de zuigzoen is gezet een garde tegen de zuigzoen aan. Dit helpt het bloed te verspreiden. Een rond voorwerp zoals een lepel op bovenkant van een lippenstift/lippenbalsem werkt ook.

Lotus
Tip #21851


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen