Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Grootmoeders stoofvleeskruiden

Wat zijn lekkere kruiden die je kunt gebruiken voor stoofvlees?

Er zijn zeker nog lekkere stoofvlees kruiden uit grootmoeders tijd die je bij een stoofpotje kunt gebruiken! Lees over deze tips op Oma Weet Raad.

Stoofvleeskruiden in theebuiltje

Koop theezakjes die je zelf met thee kan vullen (in grote supermarkten te koop) en doe daar je kruiden in, bv laurier, kruidnagel of jeneverbessen. Bind het dicht met binddraad voor in de keuken, ook te koop bij grote supermarkten of anders een kookwinkel.

neeltje
Tip #9355


Grootmoeders stoofvleeskruiden gebruiken

Grootmoeders stoofvleeskruiden kun je over heel het internet vinden, maar ik heb een veel betere tip. Je kan het beste een theezakje kopen waar je zelf thee in kan doen. Daar kun je al je kruiden in doen. Die kun je er veel makkelijker uithalen dan als je het er allemaal los in doet. Het wordt dan veel makkelijker om alles op de juiste manier en de juiste verhouding te krijgen.

Tipje
Tip #20494


Grootmoeders stoofvleeskruiden, voeg wat anijs toe

Als je grootmoeders stoofvleeskruiden juist wilt namaken, kun je er wat anijs bij doen. Als je er anijs bij doet, zal je al snel proeven dat het een hele verbetering is. Kijk wel uit, want je moet er nooit teveel anijs in doen. Teveel anijs geeft een hele heftige smaak. Kijk daar wel mee uit, want dat kunnen al je andere kruiden verpesten. Ik probeer er altijd een goede verhouding tussen te vinden. Liever iets er later bij doen dan er veel te veel op gedaan hebben.

Yolanthe
Tip #21395


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen