Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Verse vis met kop herken je aan de helderheid van de oogjes. Hoe doffer de oogglans, hoe minder vers de vis.

5 0 0






Als je wilt weten of een vis vers is kijk dan onder de kieuwen de kleur moet rood zijn hoe donkerder (dus naar bruin toe gekleurd) hoe minder vers.

5 0 0






Vis is vers als er geen vingerafdruk in blijft staan.

5 0 0






Vis is vers als deze een mooie parelmoer glans heeft (witte vissoorten) en als de structuur mooi vast is.

5 0 0






De vislucht van uw keukenspullen verdwijnt als u deze afspoelt met koud water.

5 0 0






Alle vissoorten zonder vel koken in melk. Zachtjes opzetten en vaak (hangt van de dikte van je vis af) is na 15 à 20 minuten je vis gaar en niet droog!

5 0 0