De beste tips

Stress tips

#1. Magnesium tegen stress

Een van de belangrijkste anti-stressmineralen is magnesium. Dit zit in groene groenten, bananen volkorenproducten (volkorenbrood, zilvervliesrijst), vlees, vis en noten.
Tip: Besmeer een volkorencracker met honing en verdeel hier grof gehakte walnoten over. Dat levert magnesium en een portie essentiele vetzuren (omega-3). Deze gezonde vetten zitten ook in vette vis en zijn echt onmisbaar. Bovendien: zo"n cracker bevat koolydraten en dat verhoogt de aanmaak van serotonine in de hersenen. Dat stofje bezorgt je een rustgevend gevoel en zo"n cracker is nog lekker ook! Vooral met een kop muntthee in het niet te versmaden...

Stress tips

#2. tip tegen stress

hou een lange winterslaap, ben een beer. Beren houden lange winterslapen en slapen helpt goed tegen stress, een lange winterslaap kan dus erg helpen bij veel stress en ervoor zorgen dat je je na de winter weer fijner voelt.
Stress tips

#3. geen school

doe gewoon niets wat je stress oplevert B)
Bekijk 2 andere tips

De nieuwste tips

Stress tips

zenuwen verminderen

Ik hoorde laatst dat als je ergens zenuwachtig voor bent, je een kleine aardappel in je broekzak moet meenemen die je aanhebt. 

begin 2 weken van te voren in de spiegel te zeggen dat je het kunt.

Ook rust in je hoofd helpt, zorg dat je voorbereid bent. Leg je favoriete kleren klaar en plan die dag dat je zenuwachtig bent niet te vol.

Stress tips

Slecht slapen

Na vele middeltjes wat bij mij niet hielp.. kreeg ik een tip van iemand die gebruikte magnedium tauraat pillen, compleet natuurlijk! Je wordt rustiger meer in balans en houdt somberheid en lichte depressies tegen. Veel mensen voiral 50plus hebben tekort aan magnesium in onze westere wereld. Ik mediteer en sport erbij. Dit middel is perfect voor mij. 

Stress tips

Stress tips met rustgevende muziek

Rustgevende muziek maakt je lichaam rustig. Daarom zal je ervoor kunnen kiezen om rustgevende muziek te luisteren tegen stress.

Nog 2 andere tips

Stress tips

Rustgevende muziek en yoga helpt tegen stress

Luister bij stress naar rustgevende muziek en ga thuis ook even yoga bewegingen opzoeken op internet en proberen. Ook is het fijn om op youtube anti-stress video's te kijken.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Stress tips

Neem een olie bad tegen de stress

Als u stress heeft, kunt u het beste in bad of een lekkere lange douche nemen. Met lekkere olie. U kunt ook aan yoga of sport doen!