De beste tips

Matras schoonmaken

#1. Schoonmaken met natuurazijn in een verstuiver

Is je matras geel gekleurd door het zweet? Met natuurazijn in een verstuiver en een doekje poets je zo alle vlekken weg! Je ziet het verdwijnen.

Matras schoonmaken

#2. Met soda je matras schoon

Schut over je matras 1 zak soda en verdeel het helemaal zodat alles bedekt is met soda (1 zak voor een 2 pers bed)laat dit ongeveer 4 uur liggen. dan alles van het matras opzuigen, en je matras is weer heerlijk fris en al het vocht is eruit. Soda neemt vocht op.
Matras schoonmaken

#3. Let op met je stofzuiger

Kijk wel uit als je soda gebruik op je matras want het neemt wel vocht op en het wordt ook fris dat is waar, maar je stofzuiger kan het niet aan want die gaat op den duur stuk of fikt helemaal van binnen uit, en dan is je matras wel schoon maar je stofzuiger is stuk.

De nieuwste tips

Matras schoonmaken

Matras schoonmaken met soda

Als je een vieze matras hebt, kun je hier een zak soda over verdelen. Dit trekt namelijk het water uit het matras. Hierna heb je dan weer een schone en frisse matras om op te slapen.

Matras schoonmaken

Matras keren tegen ligkuilen

Eens in de 2 weken het matras keren voorkomt ligkuilen! Strooi 1x per maand royaal fijne soda op uw matras, dit trekt alle vocht en vuil uit uw matras!!! (de soda korrels worden kline brokjes) Daarna opzuigen en alles ruikt weer heerlijk fris!!