De beste tips

Teer verwijderen

#1. Verwijder teer van je voeten met boter

Wanneer je bijv. op het strand teer aan je voeten krijgt verwijder dit dan door er boter op te smeren even inweken en dan afvegen. Niets meer te zien.
Teer verwijderen

#2. Loodvrije benzine verwijdert teer

Als je teer op je auto hebt kan je dit snel en veilig verwijderen met gewone euro-loodvrij benzine. Verkrijgbaar bij iedere benzinepomp. Doe het op een badstof handdoek en wrijf er zachtjes overheen. Daarna de auto (laten) wassen en klaar is kees.
Teer verwijderen

#3. Teer verwijderen met boter

Teer is niet fijn om overal aan te hebben zitten. Helemaal als het aan je handen of aan je voeten zit, wil ik er zo snel mogelijk vanaf. Uiteindelijk heb ik dus een truc geleerd. Je kan boter gebruiken om het teer er af te halen. Zo wordt al het teer makkelijk verwijderd en heb je er geen last meer van. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor een soort boter je gebruikt. Je kan dan ook maar beter de goedkope boter gebruiken in plaats van de dure boter.

De nieuwste tips

Teer verwijderen

Teer verwijderen met boter en erna baking soda

Nadat je je handen of het voorwerp met boter ingesmeerd hebt, kan je het meeste verwijderen met deze boter. Erna verder reinigen met droge baking soda. N.B. Koop een grote verpakking. Handen afwassen