Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Honden verjagen

Hoe kun je plassende honden verjagen?

Plassende honden tegen de heg, poepende honden voor de deur, het is allemaal erg vervelend. Gelukkig zijn er middeltjes die tegen honden kunnen helpen.

Azijn voorkomt dat honden plassen

Bent u het ook zo zat dat honden uit de buurt tegen uw borderrand aan plassen? Sproei huishoudazijn op die plaats. Bij ons helpt het

Anky Koch
Tip #2568


Honden verjagen bij mijn erf

Honden verjaren doe ik al jaren met azijn. Ik wil niet dat honden over mijn erf heen plassen. Helaas zijn er nog genoeg hondeneigenaren die hier niet naar om kijken. Ik spray zo af en toen overal wat azijn rond om de honden plasplaatsen. Dan voorkom ik dat ze daar gaan plassen. Honden vinden azijn namelijk niet zo lekker. Ze zoeken dan liever een ander plekje uit om hun behoeften te doen. Dat is beter voor mij en ook voor de hond. Dan leert de hond misschien nog dat hij niet overal mag plassen.

xxx
Tip #20522


Honden verjagen met citroen

Honden hebben een bloed hekel aan citroen. Ik ben er dus achter gekomen dat citroen sprayen helpt. Als ik citroen op bepaalde plekken spray, willen honden daar niet meer komen. Honden verjagen met citroen is vrij eenvoudig en dus ook een heel stuk goedkoper dan andere oplossingen. Andere oplossingen kosten een fortuin en dat heb ik er niet voor over.

Xing
Tip #21417


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen