Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Rompertje z.s.m. afspoelen met lauw water. Baby top-to-toe wash van Johnson's er op inwrijven. Een beetje krabben en je ziet de vlek al verdwijnen. Even laten inwerken. In een emmertje water laten staan tot dat je de was gaat doen.

0 0


Vieze rompertjes, vieze slabbertjes, shirtjes etc.... Niet te lang laten liggen en even uurtje voorweken in een sopje met soda, dan gewoon bij de was in machine. Geen vlekkenmiddel kan er tegenop en kost bijna niets.

0 2


Laat de babypoep een vlek achter na het wassen op de romper. Leg hem in de zon. De vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Bianca
0 0


Het kledingstuk eerst uitwassen, daarna met een vlekkenverwijderaar insmeren en stof op stof inwrijven, tien minuten in laten trekken. Daarna in een sopje met soda minimaal twee uur inlaten trekken. Uitspoelen en weg zijn de vlekken!

Daphne
0 0


Vlek insprayen met een keukenontvetter, even laten inwerken en dan in de wasmachine in. De babypoep vlekken gaan er helemaal uit.

Marijke
0 0


Laat het kledingstuk waar de babypoep in zit weken in glorix O2 (hier zit geen chloor in) daarna goed uitspoelen en de was in, deze tip kreeg ik van de kraamhulp en het werkt echt. Ik heb zijn witte broek helemaal schoon gekregen hiermee.

Soeraja
0 0


Was de vlek gelijk met warm water en ossengalzeep. De vlekken gaan er gelijk uit. Daarna stop je de kleding in de wasmachine en wala heerlijk schoon en vlekken vrij. Werkt ook bij andere vlekken op kleding.

Yolanda
0 0