Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Secondelijm verwijderen

Hoe kan je het beste secondelijm verwijderen van handen en huid?

Lijm van je huid verwijderen? Met deze tips kun je makkelijk en pijnloos lijm oplossen en van de hand verwijderen.

Teken op secondenlijm met potlood

Heb je secondelijm op je huid gekregen? Niet lostrekken! Pak een potlood en ga daarmee "op het lijm tekenen" dan gaat het vanzelf los.

Tip #4847
0 0
Secondenlijm wegschuren

Als je secondenlijm op je vingers/handen hebt gemorst, kun je de plekken heel goed weg krijgen door het weg te schuren met een (kartonnen) vijl (waar je normaal gesproken je nagels mee vijlt).

Tamara
Tip #3737
0 0
Secondenlijm weken met nagellakremover

Even laten inweken met nagellakremover en je wast het er zo uit. Wanneer je het op je vingers hebt verwijder je het ook met nagellakremover.

Inge
Tip #4090
0 0
Secondenlijm verwijderen met nagellakremover

Als je secondelijm op je huid hebt gekregen krijg je dit eraf met nagellak remover.

Tip #4362
0 0
Nagellakremover

Helemaal in de stress zat ik nadat ons nieuwe houten aanrechtblad onder de secondenlijm was komen te zitten. Wat nu? Eerst het internet afgespeurd naar een oplossing, maar ik las daar veel tegenstrijdige berichten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een hele milde nagellakremover en warempel - waar ik niet meer op had durven hopen gebeurde. De lijm loste op en niet de laklaag van het aanrechtblad.

Lietje
Tip #4459
0 0
Geen nagellakremover op lijmvlek

Doe geen nagellakremover op je lijmvlek. Er kunnen dan gaten ontstaan.

Rianne
Tip #5797
0 0
Masseer secondenlijm met olie

Masseer met olie voor bakken en braden goed in de huid zodat het een beetje loslaat en was je handen met garagezeep. Het is niet helemaal weg maar wel grotendeels

Ingrid
Tip #8871
0 0