De beste tips

Warmte uitslag

#1. Yoghurt tegen warmte uitslag

Sinds dit warme weer heb ik last van warmte uitslag, nu hoorde ik van mijn moeder dat ik er Yoghurt op moest smeren, en zowaar heb helpt.
Warmte uitslag

#2. Loszittende katoenen kleding tegen warmte uitslag

Als het warm is en je strakke kleding aan hebt, is de kans groot dat je last krijgt van warmte uitslag. Dit komt omdat de kleding op je huid vast blijft zitten. Bij slecht ademende kleding kan dit erg slecht zijn voor je huid. Hierdoor kun je last krijgen van warmte uitslag. Dit wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Door loszittende katoenen kleding in de zomer te dragen, zorg je er voor dat je geen last krijgt van warmte uitslag. Katoen is namelijk een ademende stof en loszittende kleding zorgt er voor dat je huid alsnog goed kan ademen.
Warmte uitslag

#3. Huid schoon houden tegen warmte uitslag

Vooral als het warm is, heb ik regelmatig last van warmte uitslag. Dit doet vaak veel pijn. Ik ben er echter achter gekomen dat het goed helpt om mijn huid schoon te houden. Dit komt omdat er hierdoor minder zout te vinden is op de huid die zorgt voor de uitslag.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.