Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

FOMO Oplossen

Wat is FOMO en hoe los je FOMO op?

Wat is FOMO?

FOMO is fear of missing out. In de psychologie vergelijkt men het ook wel met het gevoel dat je hebt als je in een snoepwinkel staat met een kwartje op zak. Er is zoveel mogelijk maar je kan de moves niet maken. Vervolgens eindig je met de angst dat je zo'n mooie kans voorbij laat gaat. (Fear Of Missing Out)

Crypto Fomo

HOLD IT! Fomo in de Crypto wereld is het overleven van het missen van kansen. Iedereen in de crypto wereld is er wel bekend mee: "Als ik dit had gedaan dan had ik nu dit gehad". Zeer gevaarlijk voor personen die hier niet mee om kunnen gaan.

WJ
Tip #19859


Focus je op het volle deel van het glas

Bij FOMO of alle vreemde varianten als Bromo ( iemand juist helpen die Fomo heeft), Foji ( fear of joining in) of Slomo, (Te langzaam op de hoogte zijn van sociale media gebeurtenissen) moet je je juist focussen op dat deel van het glas dat VOL is. Wat heb je wel? Dat is waar het om draait. Kansen missen hoort nou eenmaal bij het leven.

Anna
Tip #19852


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Betekenis Fomo: De angst om iets mis te lopen.