Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een taart bakken blijkt prima te helpen tegen een vieze verflucht! De lekkere geur blijft uren hangen en tegen die tijd is de verflucht al veel minder.

1 0


Zet in een pas geverfde kamer schoteltjes met zout. De verflucht verdwijnt dan!

0 0


Wanneer er geschilderd is in huis en er hangt een verflucht (vooral in de slaapkamer) dan kan dit hoofdpijn opleveren na het slapen. Dit is te voorkomen door een kom met melk/karnemelk in het slaapvertrek te zetten. De melk neemt dan de 'verflucht' op en de hoofdpijn blijft weg.

0 0


Water met azijn in een emmer en na een nacht is de verflucht verdwenen.

0 0


Een schoteltje met gemalen koffie verwijderd de geur van de verf.

0 0


Snijdt een ui open (meer mag ook) voor je begint met verven. De lucht blijft dan minder lang hangen.

0 0


Voor het begin van het verven uien doormidden snijden en in de ruimte liggen waar geverfd wordt. Gegarandeerd dat er geen verflucht meer is.

0 0


Net een kamer geverft en die verf-lucht wil er maar niet uitgaan? Leg na het schilderen, door heel de ruimte, stukken ui! De ui neemt de geur van de verf op. Om de geur van de ui uit de ruimte te krijgen zet je wat ramen tegen elkaar open. De geur van de ui vervliegt sneller dan die van de verf. Tip uit Curacao!

0 0


Zet een beker melk in je kamer. de melk neemt de vieze lucht op en de stank is verdwenen.

0 0