Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zuignap bevestigen

Hoe zorg je dat een zuignap goed plakt?

Met een zuignap kun je eenvoudig iets vastzetten op een glad oppervlak zoals een raam of tegel. Hoe kun je een zuignap vastzetten zodat deze goed plakt en niet meer los laat?

Kokend water laat zuignappen weer zuigen

Als zuignappen niet meer plakken , houdt ze dan een paar seconden in de stoom van kokend water en plak de nappen daarna op de juiste plaats ze zullen door de warmte weer soepel plakken.

puck51
Tip #12046


Zuignap plakt niet meer

Het kan vervelend zijn als een zuignap niet meer plakt. Ik ben echter achter een oplossing gekomen voor dit probleem. Deze gaan namelijk weer plakken door ze een paar seconden in de stoom van kokend water te houden. Door de warmte gaat alles weer soepel plakken.

Anoniem
Tip #21082


Vochtige doek voor bevestigen zuignap

Een zuignap bevestigen is altijd een vervelend onnodig lang durend klusje. Gelukkig is het mogelijk om hier een vochtige doek voor te gebruiken. Een vochtige doek maakt namelijk de zuignap vochtig. Hierdoor blijft deze beter vast zitten aan het oppervlak waar je deze op wilt hebben. Echter is het ook belangrijk om rekening te houden met het oppervlak. Niet elk oppervlak is namelijk even geschikt voor een zuignap.

47xgamerx
Tip #21185


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen