Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Behandeling RSI

Wat kan ik doen om minder last te krijgen van RSI?

Heb je last van RSI klachten omdat je vaak in dezelfde houding zit? Zoek je naar een manier om deze klachten te verminderen? Bekijk de tips van Oma en misschien zit er iets bij dat voor jou werkt.

Blijf niet te lang in dezelfde houding zitten

Als je een kantoorbaan hebt en je zit vaak lange tijd achter je bureau dan kan je last krijgen van RSI. Probeer er aan te denken regelmatig op te staan en even een rondje te lopen. Je kan ook proberen zo af en toe te stretchen

Jordy
Tip #20121


Bij klachten naar de dokter

Bij ernstige klachten zou ik altijd een bezoek plegen aan de dokter. Deze weten vaak goed wat het beste voor je is.

Hans
Tip #20122


Programma's op computer downloaden

Er zijn speciale programma's die je op je computer kan zetten. Deze geven je een herinnering wanneer je een bepaalde oefening moet doen. Dit werkt echt super goed zodat je niet te lange tijd in dezelfde houding blijft zitten.

Anita
Tip #20123


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.