Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Babyolie, babydoekjes of olijfolie

Haal nooit je oog-make-up eraf met babyolie, baby-doekjes of olijfolie, doe dit alleen met een product dat dermatologisch getest is en voor de ogen bedoeld is, doe je dit niet, dan gaat er steeds een beetje olie achter je oogbol zitten (je kunt dit niet voorkomen door het oogvocht...)met als gevolg dat je erge ontstoken ogen krijgt met alle gevolgen van dien! Naderhand wassen is al te laat.... Helaas gebeurd dit maar al te vaak.. Tip van een schoonheidsspecialist!!!!

Schoonheidsspecialiste
2 0


Babylotion reinigingsdoekjes

Gebruik in plaats van make-up reinigingslotion babydoekjes van Zwitsal. Het is beter voor de huid en goedkoop!

1 0


Make up verwijderen met uierzalf en een wattenstaaf

Een tip van mijn oude stagebegeleider: een wattenschrijfje iets nat maken en daarop uierzalf smeren. Verbazend krijg je alle watervaste make up van je gezicht en je huid blijft er ook nog mooier van. Dit lukt alleen met de echte zalf en niet met de uiercreme.

Angelique
1 0


Huid reinigen voor make up

Voordat je gaat opmaken altijd eerst de huid reinigen op een goed gereinigde huid blijft make up het langst zitten en krijgt u de mooiste effecten. Ook altijd make up voor het slapen eraf halen. Make up kan je een frisse mooie uitstraling geven maar daarvoor moet de huid wel gezond zijn.

S.
0 0


Make up verwijderen tips

Heeft u makeup op uw gezicht maar is het moeilijk om het eraf te krijgen? ga dan niet lopen vegen of met geweld het er af proberen te krijgen. nee, smeer een olie op je gezicht want olie weekt als het ware de make up los, doe het rustig met een watje. Als u trekt dan trek je er eigelijk rimpels in en droogt uw huid uit.

Ashley
0 0


Olijfolie om make up te verwijderen.

Geen make up remover? Met (olijf)olie (goed gezicht wassen achterna), kwark, melk of room gaat het er ook goed af.

0 0


oogpotlood in de vriezer

Stop je potloodjes eerst in de vriezer als ze stomp zijn, je kunt ze daarna een stuk makkelijker slijpen (en zuiniger).

0 0


Make up verwijderen met gezichtscreme

Heeft u ook een snel geirriteerde huid? Vooral wanneer u (oog)make-up verwijderd met een reinigingsmiddel? Gebruik dan gezichtscreme: dik op het gezicht smeren en afnemen met een watje. Uw make-up lost op in de creme en is daarom gemakkelijk te verwijderen.

Ellen
0 0


Niet met olie schoonmaken

NOOIT je ogen schoon maken met olien. na verloop vantijd "kruipt" of naja komt de olie achter je ogen te zitten. dit kan je traan buisjes verstoppen. = zeer vervelend

0 0


Vloeibare zeep en amandelolie

Doe een beetje vloeibare zeep met amandelolie op een washandje, beetje water erbij en je make-up gaat er in een wip af! het is ook goed voor je huid!

0 0


Verwijderen met babydoekjes

Het gaat er heel goed vanaf met babydoekjes... Ik gebruik ze altijd.

Michelle
0 0


Verwijderen met bio oil

Krijgt u uw make-up er niet af? Geen zorgen, u krijgt het eraf met bio oil. Deze kunt u bijvoorbeeld halen bij de apotheek of bij de drogist.

Emma
0 0