De beste tips

Flauwvallen tips

#1. Bloed naar hersenen laten stijgen

Ga zo snel mogelijk zitten met je hoofd tussen je benen, blijf een tijdje zitten tot dat het bloed naar je hersenen is gestegen. Of ga liggen met je voeten omhoog. Doe een raam open of ga naar buiten. Zorg voor rust in je hoofd dus doe geen energieke dingen.
Flauwvallen tips

#2. Hoofd tussen je knieën tijdens flauwvallen tips

Het is een vervelend gevoel als je het gevoel hebt dat je flauw gaat vallen. Hierom is het handig om van een paar flauwvallen tips gebruik te kunnen maken. Zo is het als je het idee hebt dat je flauw gaat vallen handig om er voor te zorgen dat je je hoofd tussen je knieën doet. Hierbij is het belangrijk om bij zinnen te blijven. Door je hoofd tussen je knieën te doen, stijgt het bloed weer naar je hoofd toe. Hierdoor zul je niet flauwvallen.
Flauwvallen tips

#3. Flauwvallen

Wanneer je voelt dat je moet flauwvallen, ga dan zitten en leg je kin op je borst. Vraag iemand om zijn of haar handen tegen je hoofd aan te houden, en jij duwt je hoofd omhoog terwijl de andere deze tegenhoud.

De nieuwste tips

Flauwvallen tips

suiker eten

Zorg ervoor dat je een beetje suiker binnenkrijgt.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.