Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Voor het haar dode zee zout schampoo en veder kan je je insmeren met dode zeezout crème werkt goed! Ook dode zeezout modder werkt heel goed! Heb er sinds dat ik dat gebruik zelde tot nooit last meer van.

4 5 4 0


Ik heb zelf last van psoriasis op de behaarde hoofdhuid. Je ziet er niks speciaals aan, behalve dat het lijkt alsof ik gigantische roos heb. Wat bij mij goed helpt is regelmatig mijn haar een kwartiertje spoelen met water waarin dode zee zout is opgelost. Het verschil is onmiddelijk te zien.

4 5 3 1


Heeft u last van psoriasis op de hoofdhuid? Vet dan 1 keer in de week u hoofdhuid in met babyolie en ga er dan mee slapen de volgende dag is uw hoofdhuid weer zacht en kamt u zo de korstjes eruit.(werkt bij mij super!beter dan al die medicijnen)Doe wel een oude kussensloop om uw kussen anders heeft u vetvlekken!

3 5 1 2


Ik heb zelf erge last van psoriasis en heb alles geprobeerd. Ben nu bezig met plantaardige olie op mijn hoofdhuid te smeren s'avonds en dan s'ochtends je haren wassen als je dit regelmatig doet blijft het weg!

3 5 1 0


Olijfolie helpt maar is wel héél onhandig vet. Sinds kort gebruik ik Onai zero psoriasiscreme. En helpt direct. Tegen de jeuk en de plekjes worden direct minder en gaat zelfs weg. Werkt super goed. Kan je ook op je hoofdhuid gebruiken. Geen opmerkingen meer; je hebt roos :-)

3 5 1 0


Was u met olijfolie zeep en uw psoriasis word een stuk rustiger. Bij mij helpt het.

3 5 1 0


Voor psoriasis op de hoofdhuid, doe een paar druppeltjes tea tree oil bij je shampoo.

3 5 1 0


Heb zelf al jaren psoriasis. Na enig zoeken werken visolie tabletten en veel water drinken(2 liter per dag) erg goed.

3 5 1 0


Bij ons gezin helpt na van alles geprobeerd te hebben het gebruik van neutral baby olie. Twee keer per week gewoon na het douchen op doen en je huid voelt echt weer lekker aan en doet niet meer zeer met zweten. Niet te duur en echt een aanrader. na twee keer gebruiken voel en merk je echt al het verschil.

3 5 1 0


Ik ben al sinds men geboorte een psoriases patiënt. Tot mijn 14de ongeveer hebben mijn ouders en ik tevergeefs gezocht naar een oplossing voor mijn -droge, pijnlijke en opengereten handen-probleem. Toen vonden we het! Nu smeer ik iedere dag mijn handen in met vaseline(zeer vettig!)voor het slapengaan en mijn moeder draait mijn handen dan in met windels (de goedkope van het kruidvat)en ik moet zeggen dat mijn handen voor meer dan de helft genezen zijn!Proberen waard dus!!!!!!!

3 5 1 0


Voor het losweken van schilfers op de hoofdhuid werkt conditioner oftewel cremespoeling heel goed! Laten inwerken en dan met kammetje erdoor heen en beetje schrapen. Helpt echt goed

5 0 0


Mijn moeder had psoriasis in een heel erge vorm en al alles geprobeerd. Niks hielp totdat ze is begonnen met het drinken van paardenmelk (is niet lekker) en tot haar grote vreugde is de psoriasis over!

5 0 0


Twee a drie maal per week een infrarood sauna nemen,en gevolgd door een lauw bad met zeezout.Je psoriasis kwijnt weg. BEPROEFD EN UITSTEKEND BEVONDEN.

5 0 0


Ik heb sinds dat ik klein was al last van psoriasis, ondertussen ben ik al heel veel ziekenhuisbezoeken verder, maar niets hielp.
Ik ben hier nu een maand mee bezig en ik heb nu het gevoel dat ik het onder controle heb.
ik eet geen chocolade meer, ik drink geen alcohol, ik eet weinig witte broden, witte pastas etc.

En als belangrijkste na het douche gelijk met een lotion de plek van de psoriasis goed invetten.

5 0 0


ik heb zelf last van psoriasis. ik heb een paar dingen die werken: -geen chocolade meer eten -geen witte pasta's en witte broden eten -bij de apotheek een teershampoo halen (zal met shampoo, volhouden werkt echt)

5 0 0