Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wrijf een klein handjevol pindakaas in je haar tijdens douchen (net zoals normale shampoo). Wrijf het goed in je haar een masseer je hoofdhuid een beetje!Spoel het daarna eerst uit met lauw/warm water, en was je haar daarna uit met een milde shampoo. Als het goed is verdwijnt je roos eigenlijk na de eerste wasbeurt!

5 0 0


In geval van ernstige hoofdroos, ga dan naar de huisarts. Die kan je een recept geven voor shampoo met ketoconazol. Twee keer per week gebruiken nadat je je haar hebt gewassen met je normale shampoo, vijf minuten laten intrekken en dan grondig uitspoelen. In de tussentijd je haar niet meer wassen, dus maar 2 keer per week! Gebruik dit voor zo'n 6 weken. Deze informatie staat trouwens ook in de bijsluiter. Het helpt echt tegen ernstige hoofdroos, de jeuk gaat ook heel snel weg. Ik raad het aan!

5 0 1


Het haar wassen met lindebloesemthee. Masseer een los geklopte eierdooier goed in de hoofdhuid. Laat dit een tijdje intrekken en spoel na met gewoon water.

5 0 1


Bij roos je haar spoelen met pils en op laten drogen. Na 2 of 3 keer is de roos weg.

5 0 0


Meng 1 asperientje met een lepel honing en een lepel shampoo masseer je hoofdhuid ermee in en laat het 10 min intrekken. zonodig na 1 week herhalen.

5 0 0


Heb je last van roos moet je je haar met soda wassen in laten trekken en dan met je eigen shampoo na wassen herhaal dat eens per zes weken!

5 0 0


Wrijf u hoofdhuid in met een rauwe ui. een nacht in laten trekken en daarna gewoon wassen. De roos is dan helemaal verdwenen.

5 0 0


Heb je last van roos was je haren met groene zeep dit 1 keer per week herhalen.

5 0 0


Een halve citroen op hoofdhuid smeren en goed inmasseren.

5 0 0