Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Na van alles geprobeerd te hebben, heb ik hier een gouden tip! Zet een fles rode wijn met een klein laagje rode wijn erin in de keuken, en binnen 1 dag zitten er meer dan 20 vliegjes in!

Marije Sjerps
0 0


Mocht je last hebben van fruit en andere vliegjes in de prullenbakken, dan helpt een klein beetje spray tegen vliegend ongedierte. Bak open, klein beetje spuiten, deksel dicht en klaar. Misschien niet zo milieuvriendelijk, maar dat is vaak de plastic zak vervangen ook niet.

Lea Keltjens
0 0


Vul een klein glaasje met appelazijn en een scheutje afwasmiddel, niet roeren. Ze gaan dan hierin zitten en niet op je fruit of andere etenswaren.

Anja van Roermund
0 0


Ik heb een stuk keukenpapier in azijn water gedaan en toen een beetje uitgeknepen. Dit in de vuilnisbak in de keuken gedaan. Binnen de kortste tijd was ik van de fruitvliegjes af.

Nut
0 0


Ik had pruimen geplukt en bedacht hoe ik ze fruitvliegjes vrij kon bewaren. Ik heb ze in een wasnetje, zo een waar je bv je bh in doet als je die in de machine wast, gedaan. Ik heb geen fruitvliegje gezien. Voortaan doe ik het met al mijn fruit.

Snasdra
0 0


Soapy handgel antibacterieel. Zet deze op zijn kop. Maak een klein gaatje van 2mm. En de vliegjes zullen erin gaan.

Glenn de Winter
0 0


Kwam er deze week per toeval achter; fruitvliegjes zijn dol op de geur van aloƫ vera drink! Als je een scheutje in de hoek van de keuken zet zul je resultaat zien.

Daisy-May Vermeulen
0 0