Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Paneermeel gebruiken

Hoe kun je het beste paneren?

Hoe je moet paneren is afhankelijk van het gerecht dat je gaat maken, maar met deze handige tips van oma weet raad zorg je er in ieder geval voor dat wat je ook paneert ook goed gepaneerd is:

Chapeluur draaien

Om iets in chapeluur de draaien neem een plastiekzak vul deze met chapeluur of bloem en dan het vlees of vis hierin zak dicht en schudden niets word vuil.

Helga
Tip #1265
0 0




Paneermeel van beschuit

Stukken gebroken beschuit kun je raspen en je krijgt er panneermeel van voor door bijvoorbeeld gehakt.

Tip #1908
0 0




Paneermeel van oud brood

Paneermeel maak je van oud brood, dat snel gedroogd is.
Even in de keukenmachine, en U heeft de beste toevoeging voor bijvoorbeeld gehakt.

Tip #833
0 0