De beste tips

Lichaamshaar bleken

#1. Verdoezelen met ontkleuringscreme

Als je last hebt van donker haartjes op je armen, bovenlip, buik... kan je in de drogisterij (kruidvat bv.) een erg handige ontkleuringscrème kopen. Aanbrengen, 10 minuutjes laten zitten, afspoelen en je haartjes kleuren van zwart naar heel licht blond voor zeker 2 weken. Let wel op dat dit enkel voor erg dunne haartjes geldt zoals op de armen enzo en dus niet geschikt is voor dikkere haartjes zoals op je benen.
Lichaamshaar bleken

#2. Of gewoon alleen harsen

Nooit met citroen bleken!! Door het citroen wat er op de huid komt verdwijnen pigmentcellen op je lichaam met als gevolg lelijke witte plekken als je bruiner wordt! Ik ben zelf heel erg donker, en heb dus ook donkere haren op mijn armen, benen etc.... Beste middel hiertegen is gewoon harsen!
Lichaamshaar bleken

#3. Ongewenste haren verwijderen met dit recept

Als u ongewenste haren heeft op u lichaam, maak dan dit receptje: - Een half ui. - Yoghurt Stamp het door elkaar(niet met uw voet). Dan aanbrengen op het ongewenste haar. 10 minuten laten zitten, daarna scheren en het haar blijft langer weg! Het werkt echt, het heeft wel een nare geur, doe er dus wat bodylotion wat lekker ruikt erdoorheen. En na het scheren ook een lekker geurtje aanbrengen(aftershave bv.) Ik doe het elke keer voor ik me wil scheren.
Bekijk 2 andere tips

De nieuwste tips

Lichaamshaar bleken

Citroen over je armen

Smeer in de zomer een halve citroen over je armen heen. Daardoor krijg je lichtere haartjes op je armen.
Lichaamshaar bleken

Harsen en azijn

Doe het volgende en de haren zullen dunner en lichter worden. Uiteindelijk verdwijnen ze helemaal. Hars de haren en meteen daarna masseer je de meteen in met citroensap of azijn. Smeer het goed in zodat het helemaal tot bij de haarwortel komt zodat het deze zwak maakt. Het resultaat zie je niet meteen en het prikt, maar gewoon doorbijten! Dan ben je tegen volgend jaar zomer zo goed als af van ongewenste haren. Je kunt dit doen op alle lichaamsdelen. Hars kun je kopen bij de drogist maar bij de turkse levensmiddelenwinkeltjes is het veel goedkoper. Het is in een bruin potje met een groene boom op de sticker. Meestal staat het ergens bij de kassa. Succes!
Lichaamshaar bleken

Donkere beenharen verdwijnen met de zon

Als je zwarte haartje op je been hebt en die wil je blond hebben pers dan een citroen uit op je benen en ga in de zon liggen met je benen en tadaa ze zijn blond.

Nog 2 andere tips

Lichaamshaar bleken

Lichaamshaar bleken met zuurstofwater

Te donkere lichaamshaartjes op de armen bijvoorbeeld, kun je gemakkelijk wat verbleken met zuurstofwater, zo bij de apotheek te verkrijgen.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Lichaamshaar bleken

Donkere haartjes ontkleuren

Heb je hier last van? Smeer ze dan in met citroensap en ga in de zon zitten. Je zult zien dat ze lichter worden.