De beste tips

Mee-eters verwijderen

#1. Tandpasta en keukenzout tegen mee-eters

Tandpasta en keukenzout! Je doet op een bordje een streepje tandpasta (maakt niet uit welke) en daarover strooi je een theelepeltje zout en dat roer je door elkaar en smeert het bv. Op je neus en bedek goed de neusvleugels met het mengsel en dat laat je 5 min. Intrekken en daarna masseer je voorzichtig je neus dan was je het met warm water en eindig met koud zodat de poriën dan kleiner worden en weg zijn ze :) de eerst 10 min kan je neus nog wat rood zijn maar dat trekt gelijk weer bij.
Mee-eters verwijderen

#2. Pindakaas, suiker en olijfolie

Deze methode klinkt wat vies maar ik heb de tip zelf gekregen en heb het toch uitgevoerd. het werkt ontzettend goed. hoe werkt het ?: je hebt 1 eetlepel pindakaas,1 eetlepel suiker en 1 eetlepel olijfolie nodig. maak dit tot een papje, als het papje nog te dik is gooi je er nog wat olie bij. goed roeren zodat het smeuig word. dan pak je een klontje van het smeersel en smeert het over de plekken met meeëters. goed scrubben en daarna even laten intrekken en afwassen met warm wate_____ zorg wel dat je daarna onder de douche gaat want het ruikt niet echt aangenaam maar het resultaat is verbluffend!
Mee-eters verwijderen

#3. Natte handdoek in de magnetron

Maak een handdoek nat en doe hem in de magnetron. Hou de warme handdoen tegen bijvoorbeeld de neus aan. Even laten door stomen en weg zijn de mee-eters!
Bekijk 6 andere tips

De nieuwste tips

Mee-eters verwijderen

Sudo Cream

Elke dag avond en ochtend sudo Cream smeren als je dat 1 week vol houdt is bijna alles weg 😁🫢😉
Mee-eters verwijderen

Zwarte mee-eters

Ik heb 10 tips dat je ze weg krijgt en niet krijgt Tip 1: als je goed je gezicht wast krijg je geen zwarte mee-eters 2.Ga naar de kruidvat,action of een drogist en koop antie-mee-eters spul en was daar goed je gezicht mee elke avond 3.doe niet teveel rare prut op je gezicht smeren 4.zorg dat je een gezond huid hebt En zo krijg je ze weg 5.doe een beetje honig op die plek waar ze zitte 6.doe een trek masker op 7.tandpasta erop 8. Een heet washandje op je gezicht leggen en ze gewoon uit drukken 9.met een washandje een beetje zeer op doen en heel hard scrubben 10. Sudocreme op die plek smeren(werkt iets niet heel goed) Veel succes met de tips
Mee-eters verwijderen

Mee eters verwijderen

Smeer sudocreme op de plek waar je mee eters heb laat het een nachtje zitten en ze zijn weg of een stuk minder. Bij mij heeft het echt geholpen en het werkt nu nog steeds

Nog 6 andere tips

Mee-eters verwijderen

Stappenplan verwijderen mee-eters

Hier een tip hoe je zelf goedkoop, eenvoudig en effectief mee-eters van je gezicht verwijdert met gewone huis-, tuin- en keukenproducten. Ingrediënten: Leg een schoon bordje of kommetje en een spateltje of theelepeltje klaar. Je gaat een mengsel maken van de volgende ingrediënten: Tandpasta (welk merk maakt niet uit) De verkoelende sensatie van de mint houdende tandpasta opent je poriën en doodt de bacteriën. Je huid wordt diep gereinigd en de mee-eters worden verwijderd. Keukenzout Zout is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Omdat het niet oplost in de tandpasta, wordt de combinatie van zout en tandpasta een uniek scrubmiddel om dode huidcellen en mee-eters te verwijderen. Mengsel bereiden Neem het bord of kommetje. Knijp een lijntje tandpasta uit op het bord. Je hebt niet veel nodig, net voldoende voor je neus. Voeg een theelepeltje zout toe. Mix en roer de tandpasta en het zout tot een gelijk mengsel. Opbrengen Smeer de pasta met een spateltje of theelepeltje op je neus. Bedek het puntje en de neusvleugels goed en laat de pasta er 5 minuten op zitten om in te werken. Je voelt je poriën zich direct openen. Na 5 minuten begin je je neus zachtjes met cirkelbewegingen te masseren om de hardnekkige mee-eters te verwijderen en je huid te exfoliëren. Reinigen Daarna was je je neus met warm water schoon. Spoel je neus na met koud water om de poriën te verkleinen. Breng eventueel nog gezichtstoner (tonic) aan om je poriën verder te vernauwen. Je neus kan er nu wat rood uit zien maar dit trekt na 10 minuten weg. Het resultaat is een fris aanvoelende neus zonder mee-eters.
Mee-eters verwijderen

Sudocreme en deppen

Smeer Sudocrem op de plek waar je mee-eters hebt, laat het heel even zitten, haal het er dan deppend van af met een vochtig doekje. Bij mij was het een stuk minder.

Mee-eters verwijderen

Bakpoeder en citroen

Om te beginnen pak een kleine kommetje/ bordje. Giet daar een (heel) zakje bakpoeder in en voeg er citroensap bij, meng dit door elkaar met een lepeltje tot de mengsel totdat het een soort pasta is geworden. Breng dit aan over je hele neus laat dit 20 min intrekken, verwijder dit hier na met koud water.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Mee-eters verwijderen

Scrubben met zeep

Elke dag goed scrubben met scrub zeep en ALTIJD goed er afwassen.
Mee-eters verwijderen

Honing met suiker

Beste allemaal,

Bovenstaand staan er een aantal tips dat tandpasta gemengd met (keuken) zout goed werkt. Zelf raad ik dit niet aan! Ik heb dit geprobeerd en onder het intrekken ging het al enorm branden, toch vijf minuten laten intrekken. Geen succes mee-eters zaten er nog en mijn huid is er nog geïrriteerder van geworden. Wat ik zelf erg fijn vind is een flinke eetlepel honing met suiker toevoegen. De honing is erg zacht voor je huid en is daarom erg kalmerend voor je huid. De suiker kun je toevoegen naar wens. Persoonlijk houd ik zelf altijd van een dikke scrub dus ik zelf voeg extra veel suiker toe, een dunnere scrub bevat dus minder suiker. Ik raad aan dit een aantal keer te doen voor het beste resultaat. Succes!

Mee-eters verwijderen

Mee-eters verwijderen met honing

Smeer wat honing op de plek waar de mee-eters zitten, laat het even intrekken en reinig je huid met water.